Στο πλατό του GNTM συγκεντρώθηκαν ήδη και το καλωσόρισμα στις φιναλίστ ήταν θερμό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Στο πλατό του GNTM συγκεντρώθηκαν ήδη και το καλωσόρισμα στις φιναλίστ ήταν θερμό

Και άκρως συγκινητικό

Η πρώτη δοκιμασία για την ανάδειξη της νικήτριας του Greece’s Next Top Model ολοκληρώθηκε και ήταν ό,τι πιο sexy είδαμε μέχρι σήμερα. Τα κορίτσια πόζαραν στον φωτογραφικό φακό του Δημήτρη Σκουλού φορώντας μπουρνούζια και πανάκριβα κοσμήματα. Ζαφείρια για την Κέισι, διαμάντια για την Κάτια και ρουμπίνια για την Άννα Μαρία.





Από την ημέρα που ξεκίνησε το Greece’s Next Top Model, αυτό ήταν το πιο sexy concept και φυσικά ο Δημήτρης Σκουλός τράβηξε τις πιο ωραίες φωτογραφίες των κοριτσιών. Συγκλονιστικά πλάνα, υπέροχα βλέμματα και τρεις φιναλίστ πιο κούκλες από κάθε άλλη φορά. Για εμάς και οι τρεις έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, όμως σε λίγο θα γνωρίζουμε την βαθμολογία τους για την κάθε δοκιμασία.

Στο μεταξύ όσο εμείς περιμένουμε και τις βλέπουμε να φωτογραφίζονται στο πιο ωραίο πάρτι, στο πλατό του Greece’s Next Top Model έχουν ήδη αρχίσει να συγκεντρώνονται, προκειμένου σε λίγη ώρα να συνδεθούν live για το αποτέλεσμα. Η Βίκυ Καγιά μας κρατάει σε εγρήγορση μέσα από τα stories της στο Instagram και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην μας δείξει την είσοδο των τριών φιναλίστ, μέσα στις ζητωκραυγές των υπόλοιπων παικτριών που έχουν ήδη αποχωρήσει.

Δες το βίντεο της εισόδου παρακάτω, το οποίο ήταν γεμάτο ζητωκραυγές, συγκίνηση και αγκαλιές.