Κι άλλος γάμος στο GNTM; Δες ποια άλλη θα παντρευτεί μετά την Μαρτίνα

Κι άλλος γάμος στο GNTM; Δες ποια άλλη θα παντρευτεί μετά την Μαρτίνα

Η δήλωση έγινε δημόσια και δεν αλλάζει

Η τρίτη και τελευταία δοκιμασία στον χθεσινό τελικό του Greece’s Next Top Model, είχε πολύ συναίσθημα, έρωτα και αγκαλιές. Οι τρεις φιναλίστ έπρεπε να φωτογραφηθούν με τους αγαπημένους τους χορεύοντας στη βροχή, βγάζοντας συναίσθημα στον φακό του Δημήτρη Σκουλού.

Τα κορίτσια εξεπλάγησαν όταν είδαν τους αγαπημένους τους να ξεπροβάλλουν και η συγκίνηση ήταν διάχυτη στην ατμόσφαιρα. Μετά το τέλος του μεγάλου τελικού, ο σύντροφος της Κέισι Μίζιου, Δημήτρης έκανε μία δήλωση, η οποία προφανώς και θα συζητηθεί.

Η ρεπόρτερ της Φωλιάς των Κου Κου ρώτησε τον Δημήτρη πως ένιωσε όταν του τηλεφώνησαν και του είπαν πως θα φωτογραφηθεί σε αυτό το concept με την Κέισι, και η απάντησή του ήταν πως δεν σκέφτηκε τίποτα, παρά μόνο πως θα πήγαινε κολυμπώντας. Οι ερωτήσεις συνεχίστηκαν, με την ρεπόρτερ να τον ρωτάει, αν θα της κάνει πρόταση γάμου.

Ο Δημήτρης δείχνει να αγαπάει πολύ την Κέισι και η απάντηση του ήταν η εξής: «Θα παντρευτώ την Κέισι, άλλωστε μετά από τόση έκθεση δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς». Η πρόταση γάμου πάντως δεν έγινε onair και όπως είπε ο γοητευτικός νεαρός, θα γίνει όταν πρέπει θα είναι προσωπική, κάπου ωραία και όχι έτσι αυθόρμητα.

Δες το βίντεο που ακολουθεί.