Αυτή την αλλαγή στο Instagram της Κέισι δεν τη περίμενες σίγουρα

Αυτή την αλλαγή στο Instagram της Κέισι δεν τη περίμενες σίγουρα

Και δεν τη περιμέναμε κι εμείς

Την Κέισι τη γνωρίσαμε μέσα από το Greece’s Next Top Model 2, και ήταν και μία από τις φιναλίστ του μεγάλου τελικού. Με την τελική εξέλιξη όπου μας χάρισε ουσιαστικά δύο νικήτριες, η Κέισι κατέληξε στη δεύτερη θέση, κάνοντας γενικά τον τελικό του gntm μία έκπληξη.

Υπήρχε όμως στην ατμόσφαιρα κάτι περίεργο με την Κέισι και το επίθετό της, αφού εκείνη στις οντισιόν συστήθηκε ως Κέισι Κείμη, ενώ στα πλατό το όνομά της εμφανιζόταν ως Κέισι Μίζιου. Όπως καταλαβαίνεις μια περιέργεια την είχαμε για το τι ακριβώς συμβαίνει με το επίθετό της. Φυσικά και δεν μας αποκάλυψε ποτέ τον λόγο που μάλλον έχει δύο επίθετα, ίσως το ένα να ήταν και καλλιτεχνικό, όμως πλέον υπάρχει μια αλλαγή στο Instagram account της.

Αν προσπαθήσεις να βρεις την Κέισι, πλέον εμφανίζεται ως Κέισι Μίζιου, και όχι με το προηγούμενο, που μας συστήθηκε στις οντισιόν του Greece’s Next Top Model. Δεν ξέρουμε τι είδους μυστήριο κρύβεται πίσω από τα επίθετά της, όμως είναι αλήθεια πως την αλλαγή αυτή δεν τη περιμέναμε σε καμία περίπτωση. Για την ακρίβεια δεν την είχαμε καν φανταστεί.