Η Ιλένια Williams καρφώνει τον Ουγγαρέζο για όσα έκανε μετά τον χωρισμό (video)

Η Ιλένια Williams καρφώνει τον Ουγγαρέζο για όσα έκανε μετά τον χωρισμό (video)

Πέρασαν τρεις μήνες από τον χωρισμό της Ιλένιας και του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη τρεις μήνες μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, έδωσε η Ιλένια Γουίλιαμς στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Παίρνοντας την απόφαση να μιλήσει για πρώτη φορά για τον χωρισμό μετά από πέντε χρόνια σχέσης, η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια δεν μάσησε τα λόγια της και πέταξε πολλές μπηχτές για τον πρώην της και τον τρόπο που εκείνος επέλεξε να διαχειριστεί τον χωρισμό τους.

«Έτσι έρχονται τα πράγματα στη ζωή. Ή προχωράς ή σταματάς. Ήμασταν πέντε χρόνια μαζί. Μετά τον χωρισμό επέλεξα να κλειστώ τρεις μήνες στον εαυτό μου. Και στη σχέση μέσα όταν με ρωτούσαν για το μέλλον μας, αν θα προχωρούσε αυτή η σχέση, πάντα αισθανόμουν περίεργα. Ακόμη και το κομμάτι της δημοσιοποίησης του χωρισμού, ήθελα να κάτσω λίγο πιο πίσω. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο είναι ένα ευχάριστο γεγονός, όταν όμως χωρίζεις ξαφνικά όλοι το αντιμετωπίζουν ως κάτι δυσάρεστο. Ξέρω ότι είναι κάτι που απασχολεί. Εγώ επέλεξα τρεις μήνες να κλειστώ στον εαυτό μου και να μην μιλήσω».

Κάπου εκεί η Ιλένια, αποκάλυψε τα συναισθήματά της όταν ξαφνικά έμαθε πως ο πρώην της ανακοίνωσε τον χωρισμό στον αέρα του Πρωινού:




Όπως άφησε να εννοηθεί η Williams, η ίδια δεν γνώριζε πως ο Ουγγαρέζος θα ανακοίνωνε στον αέρα της εκπομπής στην οποία συμμετέχει τον τόσο φρέσκο χωρισμό τους.