H Catherine Zeta-Jones μας δείχνει τα παιδιά της Dylan Michael & Carys Zeta στο εξωτικό ταξίδι τους

H Catherine Zeta-Jones μας δείχνει τα παιδιά της Dylan Michael & Carys Zeta στο εξωτικό ταξίδι τους

Η οικογένεια Douglas αποφάσισε να κάνει κάτι διαφορετικό τις φετινές γιορτές!

Η Catherine Zeta-Jones είναι μια πανέμορφη γυναίκα, αλλά και μία πολύ ταλαντούχα ηθοποιός. Στην πλάτη της έχει μια τεράστια καριέρα στο χώρο της υποκριτικής, αλλά έχει δημιουργήσει παράλληλα και μια υπέροχη οικογένεια μαζί με τον Michael Douglas. Η μελαχρινή ηθοποιός φροντίζει να περνά ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα της πρόσωπα όταν κάνει διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Έτσι, φέτος τα Χριστούγεννα αποφάσισε να κάνει λίγο διαφορετικά Χριστούγεννα και να ταξιδέψει σε έναν μακρινό και μαγικό προορισμό μαζί με τον σύζυγό της και τα δύο παιδιά της, Dylan Michael και Carys Zeta. Σύσσωμη η οικογένεια Douglas ταξίδεψε στη Ζανζιβάρη και πέρασε εκεί τις γιορτές των Χριστουγέννων. Φυσικά, η οικογένεια Douglas δεν μας άφησε παραπονεμένες και δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες στο Instagram, δείχνοντάς μας πόσο όμορφα περνούν όλοι μαζί.

Δες το παρακάτω βίντεο από το ταξίδι τους στην Αφρική και στην παρακάτω gallery θα ανακαλύψεις ακόμα περισσότερα υπέροχα στιγμιότυπα από τις διακοπές τους!

https://www.instagram.com/p/B6c6qBzH2d-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading