Η Μαριέττα Χρουσαλά πόσταρε την πρώτη της φωτό με μαγιό για το 2020

Η Μαριέττα Χρουσαλά πόσταρε την πρώτη της φωτό με μαγιό για το 2020

Και είναι μια κούκλα

Έχουμε διανύσει κιόλας τις πρώτες έξι μέρες του 2020, η μέρα έχει αρχίσει να μεγαλώνει και φυσικά όλοι έχουμε αρχίσει να προετοιμαζόμαστε για το καλοκαίρι, και ας απέχει περίπου έξι μήνες. Η Μαριέττα Χρουσαλά μας έβαλε ακόμη πιο βαθιά σε summer mood βέβαια, με την φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram account της, πριν από μερικές ώρες.

Μπορεί να είναι throwback σε μία από τις πιο όμορφες μέρες της ζωής της όπως αναφέρει, όμως είναι και η πρώτη φωτογραφία με μαγιό την οποία ανεβάζει στο account της. Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε πριν από δύο καλοκαίρια, και με σιγουριά μπορούμε να σου πούμε πως είναι κορμάρα.

Η Μαριέττα Χρουσαλά φοράει το ροζ ολόσωμο μαγιό της και ποζάρει σε μία ολόλευκη παραλία με φόντο δύο ουράνια τόξα. Εννοείται πως είναι περιττό να αναφερθούμε στο καλλίγραμμο κορμί της, που όπως μπορείς να διακρίνεις είναι και έγκυος στο τρίτο παιδάκι της.

Ναι ναι, διάβασες καλά. Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας είναι έγκυος και σχεδόν έτοιμη να φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι και έχει αυτό το σώμα που βλέπεις στη φωτό. Είναι αλήθεια βέβαια πως αν δεν παρατηρήσεις καλά τη φωτογραφία δύσκολα καταλαβαίνεις πως είναι έγκυος με τον τρόπο που στέκεται. Η φωτό αυτή λοιπόν, στάθηκε και αφορμή να ευχηθεί διαδικτυακά στον γιο της Κωνσταντίνο χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery που ακολουθεί.