Κι όμως συνέβη! Πριν το GNTM & το My Style Rocks, οι αδερφές Καζαριάν έλεγαν τον καιρό

Κι όμως συνέβη! Πριν το GNTM & το My Style Rocks, οι αδερφές Καζαριάν έλεγαν τον καιρό

Δες το βίντεο από το δοκιμαστικό τους

Αν πίστευες πως πριν το Greece’s Next Top Model και το My Style Rocks, οι αδερφές δεν είχαν εμφανιστεί ξανά στην τηλεόραση έκανες λάθος. Η Ειρήνη Καζαριάν πήρε τον τίτλο του GNTM στον πρώτο κύκλο του reality μοντέλων, και μέχρι τώρα τα πηγαίνει πολύ καλά στον χώρο της showbiz. Η αδερφή της Μαρία από την άλλη, ετοιμάζεται να μας δείξει πόσο τέλειο στυλ έχει, μέσα από το My style rocks που ξεκινά την επόμενη Δευτέρα.

Ήξερες όμως, πως στο παρελθόν έκαναν μαζί δοκιμαστικά για την τηλεόραση, και συγκεκριμένα για κορίτσια του καιρού; Το 2014, τα κορίτσια προσπάθησαν να διαπρέψουν παρέα περνώντας από οντισιόν για το δελτίο καιρού στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, κάτι που εν τέλει δεν προχώρησε από επιλογή τους, αφού οι αδερφές δήλωσαν πως δεν είχαν τον απαιτούμενο χρόνο.

Η εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη, πρόβαλε το δοκιμαστικό που έκαναν τότε οι δύο αδερφές και όπως θα δεις κι εσύ, δεν το είχαν και ιδιαίτερα με το να λένε τον καιρό. Μπορούμε όμως να τους αναγνωρίσουμε πως όπως τώρα έτσι και τότε ήταν κορμάρες και πολύ όμορφες. Μπορεί να έχουν περάσει έξι χρόνια πια από το 2014, όμως τα δύο κορίτσια δεν έχουν αλλάξει ιδιαίτερα.