Η βασίλισσα Ελισάβετ απαντά στην απόφαση του Harry και της Meghan

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η βασίλισσα Ελισάβετ απαντά στην απόφαση του Harry και της Meghan

Εν αναμονή των εξελίξεων

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε εχθές το βράδυ η απόφαση-ανακοίνωση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle να «αποχωρήσουν» ως κύρια μέλη της βασιλικής οικογένειας και να εργαστούν για να είναι οικονομικά ανεξάρτητοι, ενώ θα συνεχίζουν να υποστηρίζουν πλήρως την Αυτού Μεγαλειότητα τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Εννοείται πως η απόφαση αυτή άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου για τους royal fans, όπου άλλοι συμφώνησαν με την κίνησή τους και άλλοι όχι. Εδώ μπορείς να δεις και τα tweets που γράφτηκαν γι’ αυτό το θέμα. Η βασίλισσα Ελισάβετ φυσικά και δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο όλο αυτό το γεγονός, δίνοντας την απάντησή της μέσω της Daily Mail.



Ο αναπληρωτής γραμματέας επικοινωνίας της βασίλισσας Ελισάβετ δημοσίευσε μια δήλωση αμέσως μετά την ανακοίνωση των Sussexes. «Οι συζητήσεις με τον δούκα και τη δούκισσα του Sussex βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο. Κατανοούμε την επιθυμία τους να ακολουθήσουν μια διαφορετική προσέγγιση, αλλά πρόκειται για πολύπλοκα ζητήματα που θα χρειαστούν χρόνο για να πραγματοποιηθούν», δήλωσε μέσω της Daily Mail.

Φαίνεται ότι ο πρίγκιπας Harry και η δούκισσα Meghan έχουν ένα ολοκληρωμένο σχέδιο και απάντησαν σε αρκετές ερωτήσεις για το μέλλον τους.