Δες τις ασκήσεις που κάνει η Khloe Kardashian κι έχει γίνει κορμάρα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δες τις ασκήσεις που κάνει η Khloe Kardashian κι έχει γίνει κορμάρα

Η τελευταία της φωτό μας άφησε άφωνες

Οι αδερφές Kardashian είναι γνωστές για πολλά πράγματα που κάνουν κάθε τόσο, είναι όμως και για τον σωματότυπο που έχουν κάνει μόδα τα τελευταία χρόνια. Λεπτή μέση και πλούσιες καμπύλες είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του, και αν ρίξεις μια ματιά στις φωτογραφίες τους θα δεις και θα καταλάβεις τι ακριβώς εννούμε.

Σε αυτό εδώ το κείμενο όμως δεν θα μιλήσουμε για όλη την οικογένεια, αλλά για την Khloe η οποία έχει γίνει κορμάρα, και δεν υπερβάλλουμε. Πριν από μερικά εικοσιτετράωρα ανέβασε στο Instagram account της μία φωτογραφία, στην οποία αντικατοπτρίζεται το σώμα της σε έναν καθρέφτη, από το στήθος και κάτω, και πάθαμε πλάκα.

Η 35χρονη reality star έχει φτιάξει πολύ το σώμα της, και η αλήθεια είναι πως έχει κοπιάσει πολύ για να δημιουργήσει αυτές τις φονικές καμπύλες. Η Khloe ιδρώνει στο γυμναστήριο για να έχει αυτό το κορμί. Στα stories της μάλιστα ανέβασε και κάποιες από τις ασκήσεις που κάνει για να έχει αυτούς τους απίστευτα γυμνασμένους γλουτούς.



Αν θες λοιπόν να δεις πως τους απέκτησε και τι ακριβώς έκανε, δεν έχεις παρά να παρακολουθήσεις τα βίντεο παρακάτω. Στο μεταξύ μπορείς να δεις τη φωτογραφία της στη gallery που ακολουθεί.