Άγριος καβγάς ανάμεσα σε David Beckham και πρίγκιπα Ηarry: Η Victoria «κάρφωνε» τη Μeghan Markle

Πατούλια Κατερίνα
Άγριος καβγάς ανάμεσα σε David Beckham και πρίγκιπα Ηarry: Η Victoria «κάρφωνε» τη Μeghan Markle

Mε όλους και όλα τα έβαλε ο πρίγκιπας Harry

Ένα δημοσίευμα της εφημερίδας Sun το οποίο επιβεβαιώνει και η Mirror έβαλε για μια ακόμα φορά την Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry στο στόχαστρο.

Θυμάσαι καλά πως ο πρίγκιπας Harry υπήρξε κολλητός φίλος με τον David Beckham για περισσότερα από δέκα χρόνια τώρα και το ζεύγος Beckham ήταν ένα από τα λίγα celeb ζευγάρια που ήταν προσκεκλημένα στον royal γάμο της 19ης Μαΐου 2018.Έλα όμως που με το σκάνδαλο του #megxit να είναι σε πλήρη έξαρση, ο Harry φέρεται να κάνει άσκοπους καβγάδες.

Το δημοσίευμα της Sun αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο 35χρονος πρίγκιπας είχε μια άγρια διαμάχη με τον πάλαι ποτέ κολλητό του David Beckham γιατί η Markle φέρεται να πιστεύει πως ήταν η Victoria Beckham εκείνη που έδινε πληροφορίες στα μίντια για την ίδια.

Η πρώτη διαμάχη ανάμεσα στα δύο ζεύγαρια έλαβε χώρα πριν από μερικούς μήνες, οπότε και ο David ένιωσε προδομένος και οι σχέσεις των δύο ζευγαριών πάγωσαν.

Η Markle είχε τις πρώτες υποψίες κατά της Victoria τον Δεκέμβριο του 2017 όταν υπήρξαν δημοσιεύματα στα βρετανικά μέσα που υποστήριζαν πως τα δύο ζευγάρια έχουν έρθει κοντά.

DPG Network