Νόμιζες πως τα έχεις δει όλα; Δες αυτή τη #tb φωτό της Δέσποινας Βανδή και ίσως αλλάξεις γνώμη

Νόμιζες πως τα έχεις δει όλα; Δες αυτή τη #tb φωτό της Δέσποινας Βανδή και ίσως αλλάξεις γνώμη

Έχει αλλάξει πιστεύεις;

Εντάξει μπορεί σήμερα να είναι Τετάρτη, όμως τα throwbacks πλέον μπορούμε να τα κάνουμε όλες τις μέρες της εβδομάδας και όχι αποκλειστικά τις Πέμπτες όπως λέει και το ακρωνύμιο #throwbackthursday. Η Δέσποινα Βανδή επέλεξε λοιπόν να κάνει ένα τη Δευτέρα και να ξεκινήσει την εβδομάδα της με τον πιο απίστευτο τρόπο ever.

Η γνωστή τραγουδίστρια και μητέρα δύο παιδιών σκέφτηκε πως η Δευτέρα είναι μία πολύ καλή μέρα για ένα ταξίδι στο παρελθόν, και γι’ αυτό ανέβασε μια φωτογραφία, που σίγουρα δεν είχες ξαναδεί. Αν λοιπόν νόμιζες πως τα έχεις δει όλα στη ζωή αυτή, τότε πρέπει asap να δεις τη φωτογραφία της, γιατί στοιχηματίζουμε πως θα αλλάξεις γνώμη.

Ο τίτλος του κειμένου εναλλακτικά θα μπορούσε να είναι και major throwback, αφού η φωτογραφία αυτή δείχνει –και μάλλον είναι- τουλάχιστον δύο δεκαετίες πριν. Δεν ξέρουμε ακριβώς πότε τραβήχτηκε, αλλά ποντάρουμε κάπου στη δεκαετία του 90’. Δέσποινα Βανδή και Σπύρος Παπαδόπουλος, ποζάρουν μαζί σε μία εικόνα που το μόνο σίγουρο είναι πως δεν περιγράφεται με λέξεις.

Η Δέσποινα κουκλάρα και φυσικά εντελώς ίδια χαμογελά και μας κάνει να αναπολούμε παλιές στιγμές. «Που τη βρήκατε αυτήν τη φωτογραφία και μου φτιάξατε το κέφι! Εδώ, έναν αιώνα πριν με τον Σπύρο! Γεροί να ‘μαστε παιδιά να μοιραζόμαστε αναμνήσεις!», έγραψε στο caption της φωτογραφίας της και τα likes έπεσαν βροχή.