Η πρώην του πρίγκιπα Harry έκανε μία δήλωση για τη Meghan Markle που μας ξάφνιασε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η πρώην του πρίγκιπα Harry έκανε μία δήλωση για τη Meghan Markle που μας ξάφνιασε

Ποια πρώην του πρίγκιπα μίλησε;

Μπορεί το Megxit να κλείνει μια εβδομάδα πια, όμως δεν είναι λίγοι αυτοί που το έχουν μάθει και που έχουν σχολιάσει κάτι σχετικά με αυτό. Ήταν ένα θέμα άλλωστε το οποίο δεν πέρασε απαρατήρητο. Μέσα σε αυτούς ήταν και η πρώην του πρίγκιπα Harry, η οποία έκανε μια δήλωση για τη Meghan Markle, η οποία ομολογουμένως μας ξάφνιασε.

Η Cressida Bonas που ήταν ζευγάρι με τον Harry από το 2012 έως το 2014 παραχώρησε μία συνέντευξη στο ES Magazine, και φυσικά μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για το megxit και τη στάση της δούκισσας του Sussex. Η Cressida που πλέον είναι αρραβωνιασμένη και σε λίγο καιρό θα παντρευτεί με τον αγαπημένο της είπε πως δεν θέλει να πάρει θέση γι’ αυτό το θέμα, και ο λόγος είναι ότι θα γίνει ντόρος οτιδήποτε και αν έλεγε.

«Δεν θα έλεγα επίσης κάτι από σεβασμό. Πάει πολύς καιρός ποια που χωρίσαμε με τον Harry. Όταν έρχεται στην επιφάνεια αυτό το θέμα νιώθω περίεργα γιατί είμαι σε μία εντελώς διαφορετική θέση».

Αυτά ήταν τα λόγια της Cressidas και πραγματικά μας ξάφνιασαν. Μπορεί να περίμενες το αντίθετο ακριβώς, όμως φαίνεται πως η πρώην του Harry είναι κυρία με «κ» κεφαλαίο.