Πριν τέσσερα χρόνια η Meghan Markle είχε έρθει στην Ελλάδα και έχουμε ντοκουμέντα (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Πριν τέσσερα χρόνια η Meghan Markle είχε έρθει στην Ελλάδα και έχουμε ντοκουμέντα (photos)

Ξέρουμε με σιγουριά σε ποιο νησί ταξίδεψε η Markle

Την περίοδο αυτή, μετά και την παραίτηση από τα royal καθήκοντά της, η Meghan Markle δεν θα λέγαμε πως βιώνει μια εύκολη φάση στη ζωή της.

Πολύ πριν τον πρίγκιπα Harry, τον ερχομό του Archie Harrison στη ζωή της και την εμπλοκή με την βρετανική βασιλική οικογένεια, η 38χρονη σήμερα Markle ζούσε μια ανέμελη ζωή.



Κομμάτια της ζωής αυτής, ως ηθοποιού και ανεξάρτητης γυναίκας, μας έδειχνε μέσα από το blog The Tig το οποίο διατηρούσε η δούκισσα του Sussex.

Και μπορεί να μην το γνωρίζεις, όμως η Markle είχε επισκεφτεί τη χώρα μας και ένα νησί που δεν σου πάει το μυαλό και είχε περάσει μερικές από τις πιο ξέγνοιαστες στιγμές της ζωής της.

Το 2016, η Meghan διοργάνωσε ένα bachelorette ταξίδι για τον γάμο της καλύτερής της φίλης Lindsay, την οποία και πάντρεψε.

Η Markle εξηγεί στο κείμενο εκείνου του blogpost που βρήκαμε στην Meghanpedia πως δεν της αρέσουν τα bachelorette που τρέχεις από κλαμπ σε κλαμπ και προτίμησε ένα ταξίδι στην Ελλάδα, σε ένα νησί που απέχει μόνο δύο ώρες από την Αθήνα.

Δες τις φωτογραφίες- πραγματικά ντοκουμέντα πια από την επίσκεψη της Meghan στην Ελλάδα και τα σχόλια που είχε κάνει η δούκισσα του Sussex.