Συγκλονίζει η Μαίρη Συνατσάκη: «Κινδύνευα να πεθάνω, είχα παραλύσει ολόκληρη»

Πατούλια Κατερίνα
Συγκλονίζει η Μαίρη Συνατσάκη: «Κινδύνευα να πεθάνω, είχα παραλύσει ολόκληρη»

Η εξομολόγηση της Mairiboo για το σπάνιο σύνδρομο

Μια εξομολόγηση καρδιάς στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μεσάνυχτα» έκανε η Μαίρη Συνατσάκη. Η παρουσιάστρια, επιχειρηματίας και influencer μίλησε για όλα. Κι ενώ γνωρίζαμε το πρόβλημα με τις κρίσεις πανικού που βίωνε στο παρελθόν, η Μαίρη μοιράστηκε και το άγνωστο πρόβλημα υγείας που έθεσε τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Μairiboo δεν δίστασε να μιλήσει για τις σχέσεις της, να παραδεχτεί πως είναι ζηλιάρα και να αποκαλύψει το ένα πράγμα που έχει κάνει μόνο δύο φορές και δεν θέλει να ξανακάνει ποτέ.



Η Συνατσάκη αποκάλυψε πως έπασχε από ένα σπάνιο σύνδρομο, το οποίο την έκανε να παραλύσει ενώ υπήρχε φόβος να χάσει και την ζωή. Όπως εξήγησε χαρακτηριστικά:



«Όταν ήμουν 18 μηνών πέρασα μια σοβαρή ασθένεια. Πέρασα το σύνδρομο Guillain Barre. Πολυριζονευρίτιδα λέγεται. Παρέλυσα, υπήρχε κίνδυνος να πεθάνω. Τότε είχαν συμβεί μόνο 8 περιστατικά στην Ελλάδα. Οι γνώμες διίστανται. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτοάνοσος ο λόγος που προκλήθηκε. Ήταν ένα ρίσκο τι θα προκαλέσει. Αν θα προκαλέσει μόνιμη βλάβη. Είχε να κάνει με τους μύες. Είχα παραλύσει ολόκληρη και φοβόντουσαν οι γιατροί αν πάει σε κάποιο ζωτικό όργανο».

Και δεν σταμάτησε εκεί, η Μαίρη μίλησε και για το άλλο συγκλονιστικό γεγονός που την έκανε να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία ακριβώς όταν ενηλικιώθηκε: