Θυμάσαι τη φλογερή κοκκινομάλλα από το video clip του Βαλάντη; Είναι στο My style, και είναι κούκλα

Θυμάσαι τη φλογερή κοκκινομάλλα από το video clip του Βαλάντη; Είναι στο My style, και είναι κούκλα

Την αναγνώρισες;

Το My Style Rocks φέτος εκτός από την Κατερίνα Στικούδη στη θέση της παρουσιάστριας και τη Μαρία Καζαριάν στις διαγωνιζόμενες, έχει μία ακόμη παίκτρια που μπήκε τη Δευτέρα αποφασισμένη να μας δείξει το στυλ της, και γιατί όχι να κερδίσει και το παιχνίδι. Θυμάσαι τη φλογερή κοκκινομάλλα που έπαιζε στο video clip του Βαλάντη, «στο ασανσέρ»;

Σήμερα τη βλέπουμε στο reality μόδας και πραγματικά αν δεν μας έλεγε και μόνη της ποια είναι, ίσως και να μην την αναγνωρίζαμε. Η Άντζυ Ανδριτσοπούλου έχει αλλάξει πολύ από εκείνο το βίντεο κλιπ, παραμένει όμως μια κούκλα και με απίστευτο κορμί. Το πάλαι ποτέ κορίτσι που συναντιόταν στο Ασανσέρ με τον Βαλάντη, έχει κάνει τρομερή αλλαγή, κι εσύ πρέπει να τη δεις.

Αν μάλιστα δεν παρακολουθείς My Style Rocks, τότε μόλις βρήκες ακόμη έναν λόγο για να ανοίξεις την τηλεόραση σου σήμερα το απόγευμα. Βρήκαμε επίσης το Instagram της, κάτι που σημαίνει πως αν δεν δεις την εκπομπή μπορείς να τη δεις στη gallery που ακολουθεί. Αυτό που μπορούμε πάντως να σου πούμε με σιγουριά είναι πως αν κι έχει μεγαλώσει από εκείνο το βίντεο κλιπ, είναι ακόμη μια κουκλάρα και με απίστευτο σώμα.