Δεν πρόλαβαν να χωρίσουν και το πασίγνωστο ζευγάρι είναι και πάλι μαζί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δεν πρόλαβαν να χωρίσουν και το πασίγνωστο ζευγάρι είναι και πάλι μαζί

Μόλις δύο μήνες μετά τον χωρισμό τους

Είμαστε της άποψης πως οι δεύτερες ευκαιρίες πρέπει πάντα να δίνονται σε ανθρώπους που αγαπάς, όταν πιστεύεις πως αυτό είναι κάτι που θέλετε και οι δύο κα πως θα λειτουργήσει. Και αυτό φαίνεται πως σκέφτηκε και το διάσημο ζευγάρι, το οποίο πριν καλά καλά προλάβει να συμπληρώσει δύο μήνες από τον χωρισμό του, τα ξαναέφτιαξε.

Μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους φαίνεται πως θέλησαν να δώσουν ο Channing Tatum και η Jessie J, οι οποίοι δύο σχεδόν μήνες μετά τον χωρισμό τους είναι και πάλι μαζί. Πριν από μερικές ημέρες τους είχαμε δει ξανά μαζί για ψώνια, κάτι που αναζωπύρωσε τις φήμες της επανασύνδεσης, και σήμερα μαθαίνουμε, πως η επανασύνδεση τους είναι επίσημη.

Το E! News μεταφέρει πως ο 39χρονος ηθοποιός και η 31χρονη τραγουδίστρια είναι και επίσημα και πάλι μαζί σχεδόν δύο μήνες μετά τον χωρισμό τους. «Έμειναν μερικές εβδομάδες χωριστά, αλλά τελικά αποφάσισαν ότι ενδιαφέρονται πραγματικά ο ένας για τον άλλον», δήλωσε μια πηγή στο E! News, προτού προσθέσει ότι οι δυο τους «φαίνονται πολύ χαρούμενοι που περνούν χρόνο ξανά μαζί».

Μια άλλη πηγή ανέφερε πως μετά την πρόσφατη έξοδο μαζί η Jessie έμεινε στο σπίτι του Channing για όλη την προηγούμενη εβδομάδα, και αυτό είναι μία πολύ όμορφη είδηση. Ελπίζουμε να παραμείνουν και μαζί.