Καφέ της Χαράς: Το 4ο επεισόδιο θύμισε Κων/νου & Ελένης και το Twitter έκανε χαμό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Καφέ της Χαράς: Το 4ο επεισόδιο θύμισε Κων/νου & Ελένης και το Twitter έκανε χαμό

Τελικά ο Πόπωτας έχει τακαμούρι;

Ένα ακόμη επεισόδιο στο Καφέ της Χαράς είδαμε χθες το βράδυ, και από όσα έχουν προβληθεί μέχρι στιγμής, ήταν ίσως το καλύτερο. Μπορεί αρχικά να είδαμε τη Χαρά και τον Τρελαντώνη να φεύγουν για την Αθήνα, μετά την επιμονή της Βάλιας να ανοίξει το καφέ, όμως η συνέχεια μας αντάμειψε.

Αν νόμιζες πως κάποιες από τις χθεσινές ατάκες τις έχεις ξανακούσει ή πως κάποιες σκηνές τις έχεις δει με μια παραλλαγή, φυσικά είχες απόλυτο δίκιο. Ο Μάνος (ή Μανωλάκης) αποκάλυψε στον πατέρα του πως θα παραχωρήσει στη Βάλια το πατητήρι που έχει κληρονομήσει για να ανοίξει το καφέ, και φυσικά ο Περίανδρος Πόπωτας δεν το δέχτηκε. Το ψεύτικο έμφραγμα ήρθε και μαζί με αυτό ήρθε και ο «ψεύτικος» γιατρός.

Ο δόκτωρ Ιωάννης Σαραντόπουλος, δούλεψε στο TUFTS University of Boston και αυτό κάτι σου θύμισε. Φυσικά τον Αίαντα Μανθόπουλο στο Κωνσταντίνου και Ελένης, που υποδύθηκε τον δρ. Φιλίππου από το Τι Γιου Εφ Τι Ες γιουνιβέρσιτι οφ Μπόστον που διέγνωσε το τακαμούρι στην Ελένη Βλαχάκη. Το ίδιο εννοείται παρατήρησε και το Twitter που φυσικά δεν άφησε ασχολίαστο το χθεσινό επεισόδιο.

Ο Χάρης Ρώμας έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, και ο Φατσέας δεν σταμάτησε να πετάει το ένα μαργαριτάρι μετά το άλλο. Γίνεται μήπως να έχουμε κάθε μέρα Παρασκευή για να βλέπουμε Καφέ της Χαράς;Δες στη gallery τα καλύτερα σχόλια.

DPG Network