Επανασύνδεση alert! Το ζευγάρι έκανε την πρώτη red carpet εμφάνιση & η star ήταν πιο sexy από ποτέ

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Επανασύνδεση alert! Το ζευγάρι έκανε την πρώτη red carpet εμφάνιση & η star ήταν πιο sexy από ποτέ

Φόρεσε το πιο αποκαλυπτικό φόρεμα ever

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο κόσμος του Hollywood ασχολείται με την πιο hot επανασύνδεση του 2020. Ο κούκλος ηθοποιός και η τραγουδίστρια σύντροφός του είναι και πάλι μαζί, έπειτα από δύο μήνες χωρισμού και πλέον επιβεβαίωσαν και τη σχέση τους δημόσια. Μετά την ανάρτηση στο Instagram που έκανε ο ηθοποιός, το διάσημο ζευγάρι έκανε την πρώτη του red carpet εμφάνιση, με την 31χρονη τραγουδίστρια να κάνει την πιο sexy εμφάνισή της ever.

H Jessie J και ο Channing Tatum είναι και επίσημα ξανά ζευγάρι έπειτα από το μικρό διάλειμμα που έκαναν. Πραγματοποίησαν μάλιστα και την πρώτη τους red carpet εμφάνιση, με τη Jessie να φορά το πιο αποκαλυπτικό της φόρεμα. Η 31χρονη μας έδειξε το καλλίγραμμο κορμί της, με το φόρεμα της να μην αφήνει κυριολεκτικά τίποτα στην φαντασία μας.



Δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να μην σχολιάσουμε το πως κοίταζε ο Channing την αγαπημένη του, κάτι που μαρτύρησε το πόσο ερωτευμένοι είναι. Φαίνεται πως το διάστημα αυτό που πέρασαν χωριστά τους έκανε καλό, αφού τώρα είναι ξανά μαζί και μάλιστα με κάθε επισημότητα. Channing και Jessie γιόρτασαν την επανασύνδεσή τους με μία έξοδο στο Los Angeles, σε ένα event που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν των Aerosmith.

Εμάς πάντως το ζευγάρι αυτό μας αρέσει πολύ, και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.