Έχεις δει ξανά τις αδημοσίευτες φωτό της Meghan Markle προτού γίνει royal;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έχεις δει ξανά τις αδημοσίευτες φωτό της Meghan Markle προτού γίνει royal;

Τις ανέβασε μόνη της στο Instagram

Ενώ ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton φέρονται ότι προσπαθούν να ανακάμψουν από την έξοδο της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry από την βασιλική οικογένεια, η Meghan είναι προφανώς «πολύ χαρούμενη» με τη ζωή στον Καναδά μετά την αποχώρησή της από τα βασιλικά καθήκοντα.

Και ίσως απλώς για να αποδείξει πώς είναι πάντα ωραία με ή χωρίς τη βασιλική οικογένεια η Meghan δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από την προ-βασιλική ζωή της στο λογαριασμό του SussexRoyal στο Instagram. Οι φωτογραφίες που προφανώς αναρτήθηκαν για καλό σκοπό, δείχνουν μια Meghan πριν γνωρίσει τον Harry να κάνει μια εμφάνιση σε μια φιλανθρωπία. Το caption της φωτογραφίας έγραφε: «Σήμερα, στη Διεθνή Ημέρα της Παιδείας, υπογραμμίζουμε τη σημασία της πρόσβασης στην εκπαίδευση για όλους. Η δούκισσα του Sussex έχει επικεντρωθεί σε αυτό τόσο πριν γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας, όσο και τώρα που είναι επικεφαλής του Συνδέσμου Πανεπιστημίων της Κοινοπολιτείας».

Με άλλα λόγια, η Meghan ήταν πάντα επικεντρωμένη στο να βοηθάει τους άλλους και θα συνεχίσει να το κάνει ανεξάρτητα από τον βασιλικό της τίτλο. Στις δύο φωτογραφίες που θα δεις στη gallery που ακολουθεί, η Meghan είναι σχεδόν αγνώριστη, όμως φαίνεται πως αγαπάει πολύ αυτό που κάνει.