Αυτή είναι η νέα fitness εμμονή της Χριστίνας Μπόμπα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτή είναι η νέα fitness εμμονή της Χριστίνας Μπόμπα

Και μάλλον θα εθιστείς κι εσύ

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι ένα από τα πιο fit κορίτσια της ελληνικής showbiz και δεν χρειάζεται πολλά πράγματα για να πειστείς. Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο Instagram account της, και να δεις τόσο τις φωτογραφίες με το καλλίγραμμο κορμί της, όσο και τα video stories που ανεβάζει κατά διαστήματα με τις ασκήσεις που ακολουθεί.

Η παρουσιάστρια όμως από εχθές έχει μία καινούργια fitness εμμονή, η οποία σίγουρα θα γίνει και δική σου. Τη yoga την ξέρεις σίγουρα, και λογικά έχεις ακούσει και την aerial yoga, η οποία είναι κομματάκι πιο δύσκολη αν το καλοσκεφτείς, αφού πρέπει να κάνεις όλες τις ασκήσεις κρεμασμένη σε πανιά.

chismpo

Η Χριστίνα Μπόμπα όμως δεν κωλώνει πουθενά και το έκανε και αυτό. Και το καλύτερο; Ήταν άψογη σε αυτό και έβγαζε τις ασκήσεις σαν να έκανε χρόνια aerial yoga. Φυσικά και αυτό υπάρχει σε βίντεο που θα δεις παρακάτω, όμως ειλικρινά δες με πόση ευκολία κάνει τους κοιλιακούς επάνω στα πανιά.

Την βλέπουμε και νιώθουμε τους κοιλιακούς μας να υποφέρουν. Σταμάτα λοιπόν για λίγο ό,τι κάνεις και δες τη νέα εμμονή της Χριστίνας.