Φατσέας speaking: Διαλέξαμε τα 10 καλύτερα tweets του Βαγγέλη Φατσέα και θα ξεκαρδιστείς

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Φατσέας speaking: Διαλέξαμε τα 10 καλύτερα tweets του Βαγγέλη Φατσέα και θα ξεκαρδιστείς

Μήπως μπορεί να φτιάξει ένα δικό του λεξικό;

Το Καφέ της Χαράς είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης αυτή τη στιγμή, και με βεβαιότητα σου λέμε πως είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα remake. Χάρης Ρώμας και Άννα Χατζησοφιά έχουν δώσει ρέστα στους διαλόγους και οι ηθοποιοί δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε κάθε καινούργιο επεισόδιο.

Το βραβείο α’ ανδρικού ρόλου όμως δίνουμε κάθε Παρασκευή στον Βαγγέλη Φατσέα (aka Γεράσιμος Σκιαδαρέσης), ο οποίος τι και αν πέρασαν 15 χρόνια; Τα ελληνικά του είναι χειρότερα και συνάμα πιο διασκεδαστικά από ποτέ. Οι ατάκες που ξεστομίζει κάθε τόσο είναι μία και μία και πραγματικά δεν ξέρεις ποια να πρωτοξεχωρίσεις και με ποια να γελάσεις περισσότερο.

Πιστεύουμε ακράδαντα πως ο Βαγγέλης Φατσέας πρέπει να αποκτήσει ένα δικό του λεξικό, προκειμένου να χωρέσουν μέσα όλα αυτά τα εκπληκτικά ελληνικά μιλάει και μας κουφαίνει. Εννοείται πως θα συμπεριληφθούν και ατάκες από τις 3 πρώτες σεζόν του Καφέ, με την πιο επική «επιστρέφω δημήτριος» να έχει περίοπτη θέση.

Εμείς διαλέξαμε δέκα από τα καλύτερα tweets του Βαγγέλη Φατσέα και σε αφήνουμε να τα απολαύσεις στη gallery που ακολουθεί.