Έχεις δει τελευταία την Εύη Αδάμ; Είναι πιο κούκλα και κορμάρα από ποτέ στο βίντεο της Δανάης

Έχεις δει τελευταία την Εύη Αδάμ; Είναι πιο κούκλα και κορμάρα από ποτέ στο βίντεο της Δανάης

Δες τι ανέβασε η κόρη της

Είναι μια αλήθεια πως το τελευταίο διάστημα έχουν μονοπωλήσει έντονα το ενδιαφέρον μας η Νεφέλη και η Δανάη Λιβιεράτου. Οι κόρες των Αδάμ-Λιβιεράτου είναι κούκλες και μπορείς να το δεις στο Instagram ανά πάσα ώρα και στιγμή. Αυτή τη φορά όμως δεν θα ασχοληθούμε με κανένα από τα δύο κορίτσια, αλλά με την μαμά τους, Εύη Αδάμ η οποία είναι επίσης κούκλα.

Είχαμε ομολογουμένως αρκετό καιρό να τη δούμε και γι’ αυτό το βίντεο που ανέβασε η Δανάη Λιβιεράτου στο Instagram account της ήταν μια έκπληξη για εμάς. Τι και αν η παρουσιάστρια διανύει το 47ο έτος της ηλικίας της, είναι μια κούκλα και κορμάρα, και το συνειδητοποιήσαμε για τα καλά μέσα από το ολιγόλεπτο βίντεο που ανέβασε η κόρη της.

Αν επομένως αναρωτιόσουν από που έχουν πάρει όλη αυτή την ομορφιά τα δύο κορίτσια, τότε αρκεί να δεις το βίντεο παρακάτω και θα το ανακαλύψεις αμέσως. Μαμά και κόρες είναι πανέμορφες και γι’ αυτό δεν υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία. Η όμορφη παρουσιάστρια συνάντησε το άλογο της Δανάης τον Casper και η αλληλεπίδρασή τους ήταν υπέροχη.

Η Εύη Αδάμ φορούσε ένα εφαρμοστό καφέ παντελόνι, μαύρο μπουφάν και μπότες και το κορμί της πραγματικά δεν υπάρχει.