Συγκινεί ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη: Η φωτό με τη μητέρα του και η ευχή για τα γενέθλια της

Συγκινεί ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη: Η φωτό με τη μητέρα του και η ευχή για τα γενέθλια της

Είναι αυτή η πιο γλυκιά φωτό της ημέρας;

Ο Φεβρουάριος και συγκεκριμένα η πρώτη μέρα του μήνα φαίνεται να είναι η πιο σημαντική για τον Θοδωρή Μισόκαλο, αν κρίνουμε από την φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram account του το απόγευμα του Σαββάτου. Ο αδερφός έκανε το Instagram –κι εμάς οκ- να συγκινηθούμε με την ανάρτησή του, η οποία ήταν αφιερωμένη στη μητέρα του.

Ανεβάζοντας ένα throwback από τα Χριστούγεννα, στο οποίο ποζάρει μαζί με την γλυκύτατη μαμά του, ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη ευχήθηκε «χρόνια πολλά», κάνοντας την πιο όμορφη και γλυκιά ανάρτηση. Μπορεί να μην μας λέει το όνομά της, στη φωτό όμως η αγάπη είναι διάχυτη παντού και αυτό φαίνεται κυρίως στα βλέμματά τους.

Η αφιέρωση που της έκανε δε ήταν αυτή που έκανε το Instagram να δακρύσει. «Εσύ που με βοήθησες να κάνω τα πρώτα μου βήματα. Σε ευχαριστώ για την αγάπη σου. Χιλιόχρονη να μου είσαι. Πάντα δίπλα σου. Σ’αγαπώ!». Τάδε έφη Θοδωρής Μισόκαλος κι ένα δάκρυ κύλησε, με τα υπέροχα αυτά λόγια στη μητέρα του. Φαίνεται πάντως πως την αγαπάει πολύ και της έχει αδυναμία.

Δες τη φωτογραφία τους στη gallery που ακολουθεί.