«Justice for Johnny Depp»: Γιατί ο κόσμος ζητάει δικαιοσύνη για το διάσημο ηθοποιό;

«Justice for Johnny Depp»: Γιατί ο κόσμος ζητάει δικαιοσύνη για το διάσημο ηθοποιό;

Όλος ο κόσμος στο πλευρό του διάσημου ηθοποιού

Εδώ και λίγες ώρες, συγκεκριμένα από το Σάββατο, ένα ηχητικό ντοκουμέντο κάνει το γύρο του κόσμου και αφορά στην μεγάλη διαμάχη των Johnny Depp και Amber Heard. Για όσους δεν θυμούνται, το διάσημο ζευγάρι χώρισε το 2016, όταν και αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, με μία απίθανη ιστορία να ξεκινά.

Οι διαμάχες ανάμεσά τους δεν είχαν τελειωμό, με τον Johnny να κατηγορεί την πρώην σύζυγό του για συκοφαντική δυσφήμιση και εκείνη με τη σειρά της για ενδοοικογενειακή βία.

Όπως ήταν φυσικό, η κοινή γνώμη είχε σταθεί στο πλευρό της Amber, η οποία όπου στεκόταν και όπου βρισκόταν δεν σταματούσε να δηλώνει πόσο φρικτά πέρασε στο πλευρό του διάσημου ηθοποιού.

Όλα αυτά μέχρι το Σάββατο, όπου και ήρθε στο φως της δημοσιότητας ηχητικό ντοκουμέντο με το πρώην ζευγάρι να λογομαχεί. Και ενώ μέχρι στιγμής η είδηση δεν είναι και τόσο… σπουδαία, υπάρχει μία λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά. Που λέτε, ακούγεται η Amber καθαρά, να παραδέχεται ότι έχει ασκήσει βία (σωματική και λεκτική) εναντίον του πρώην συζύγου της την ίδια στιγμή που ο Johnny της λέει επανειλημμένως πόσο την αγαπάει.

Το ηχητικό κάνει το γύρο του κόσμου και όπως είναι φυσικό η κοινή γνώμη ζητάει δικαιοσύνη για τον Johnny Depp καθώς αποδεικνύεται περίτρανα ότι το θύμα της υπόθεσης είναι αυτός.

Παρακάτω σου έχουμε τα.. πειστήρια και τα συμπεράσματα είναι δικά σου.