Όργιο σχολίων στο Twitter με τον σέξι Κουτσόπουλο, την Σεμίνα που κρύβει την ηλικία της και τον παπά

Πατούλια Κατερίνα
Όργιο σχολίων στο Twitter με τον σέξι Κουτσόπουλο, την Σεμίνα που κρύβει την ηλικία της και τον παπά

Σαρώνει το Master Chef σε Twitter και τηλεθέαση

Δεν είναι τυχαίο πως τις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1, μόνο το GNTM2 κατάφερε να τις κοντράρει κι όχι στα ίσα. Έλα όμως που το Master Chef, από τις auditions του ακόμα έχει καταφέρει να δει στα ίσα την σειρά του ΑΝΤ1 και να την ξεπεράσει στα νούμερα τηλεθέασης.

Στο δυναμικό κοινό, το MasterChef έκανε πάρτι με 35,5% ενώ οι Άγριες Μέλισσες έκλεισαν στο 29,5% ενώ στο γενικό σύνολο οι Άγριες Μέλισσες έφτασαν το 33,1% με το MasterChef να κλείνει με 27,4%.

Αφορμή για την επιτυχία του Master Chef, η οποία φάνηκε και στο μεγάλο όγκο από tweets ήταν οι παίκτες που παρουσιάστηκαν, όπως η Σεμίνα, που άναψε φωτιά στα social media κι όχι άδικα.



Βλέπεις, η 21χρονη κοπέλα που κέρδισε τους κριτές, η οποία δήλωσε και παντρεμένη, είχε εμφανιστεί πριν μερικές σεζόν στο ριάλιτι μαγειρικής του Έκτορα Μποτρίνι στον ΑΝΤ1 και τότε δήλωνε μόλις 25 ετών! Ε, το Twitter σάσιστε με το φαινόμενο Μπέντζαμιν Μπάτον.

Εντύπωση προκάλεσε και η Στέλλα, η έτερη παντρεμένη που δήλωσε φαν του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, τον οποίο αποκάλεσε και sex symbol.



Ε, το Twitter και ο ίδιος ο Κουτσόπουλος δεν παρέλειψαν να τρολάρουν την δήλωση αυτή.

Έπειτα, ο Στάθης Αυογυστάκης, ο παπάς που μαγειρεύει για τα παιδιά της Αφρικής, με το έργο του και την σεμνότητά του κέρδισε από τώρα και το κοινό και το Twitter, κι όλοι είδαν τον νέο Ντάνο στο πρόσωπό του.



Τέλος, ασχολιάστο δεν πέρασε το γεγονός πως οι περισσότεροι φετινοί παίκτες, μιλούν με εγκωμιαστικά σχόλια για την περσινή παίκτρια που έφτασε στον τελικό, την Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, ένα από τα πιο μισητά πρόσωπα του Master Chef την περσινή σεζόν.

Δες όλα τα Tweets παρακάτω.