Σεμίνα: Το Twitter τρολάρει την υποψήφια παίκτρια του Master Chef για την ηλικία της αλλά έχει άδικο

Πατούλια Κατερίνα
Σεμίνα: Το Twitter τρολάρει την υποψήφια παίκτρια του Master Chef για την ηλικία της αλλά έχει άδικο

Που ξέρουμε την Σεμίνα που πήρε την ποδιά του Master Chef;

Η Σεμίνα Κατσίβα, η 21χρονη παίκτρια που έκλεψε τις εντυπώσεις στην χτεσινή audition του Master Chef, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο Twitter αλλά όχι για τις μαγειρικές της ικανότητες αλλά για την ηλικία της.

Βλέπεις, χρήστες του Twitter γρήγορα θυμήθηκαν την παίκτρια αυτή από το 2018, από τη συμμετοχή της στο Hell’s Kitchen του ANT1 με παρουσιαστή τον Έκτορα Μποτρίνι.



Στο ριάλιτι αυτό μαγειρικής, η Σεμίνα δεν είχε καταφέρει να φτάσει πολύ μακριά αλλά οι χρήστες του Twitter, έχουν πειστεί πως η νεαρή κοπέλα που χθες δήλωσε 21 ετών, στο Hell’s Kitchen δήλωνε 25!

Εμείς ψάξαμε, βρήκαμε και θυμηθήκαμε το βιογραφικό της όμορφης Σεμίνας, όπου το 2018, δήλωσε 20 ετών και ως φαίνεται ούτε Μπέντζαμιν Μπάτον είναι ούτε κρύβει δα τόσα χρόνια.



Η νεαρή κοπέλα τότε δεν ήταν ακόμα παντρεμένη αλλά συγκατοικούσε με τον σύντροφό της, πολιτικό μηχανικό στο επάγγελμα, έπαιζε μπάσκετ στον Όμιλο του Παλαιού Φαλήρου από την πρώτη δημοτικού μέχρι το λύκειο, από έντεκα ετών παρακολουθούσε τακτικά σεμινάρια μαγειρικής, έχει μια μικρή αδερφή και δήλωνε αυθόρμητη και αποφασιστική.

Άλλωστε, ο ίδιος ο Έκτος Μποτρίνι είχε περίπου προβλέψει την σημερινή πορεία της κοπέλας, τονίζοντάς της κατά την αποχώρησή της: