Έξαλλη η Ελισάβετ: Δεν φαντάζεσαι ποιο άλλο μέλος της βασιλικής οικογένειας πάει στον Καναδά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έξαλλη η Ελισάβετ: Δεν φαντάζεσαι ποιο άλλο μέλος της βασιλικής οικογένειας πάει στον Καναδά

Εμπρός στον δρόμο που χάραξε η Meghan

Το 2020 δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο για την βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία δέχεται το ένα χτύπημα μετά το άλλο. Μετά τον Harry και τη Meghan Markle, ένα ακόμη μέλος της βασιλικής οικογένειας φεύγει και πηγαίνει στον Καναδά. Φεύγει όμως έχοντας πιο πριν χωρίσει από τον σύζυγό της και εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ.

Σίγουρα θα νομίζεις πως σου κάνουμε κάποιου είδους αστείο, ίσως το ίδιο νομίζει και η Ελισάβετ, όμως όχι. Η είδηση είναι πέρα για πέρα αληθινή, και η βασίλισσα ίσως και να μην νιώθει τόσο καλά. Ο εγγονός της Peter Phillips και η Καναδή σύζυγός του, Autumn, αποφάσισαν να χωρίσουν έπειτα από 12 χρόνια έγγαμου βίου.

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με πληροφορίες και λεπτομέρειες από φίλους, η Autumn είναι αυτή που ζήτησε διαζύγιο, αφήνοντας τον σύζυγό της καταρρακωμένο και στεναχωρημένο, και λογικά και την Ελισάβετ. Οι φίλοι του ζευγαριού αναφέρουν πως ο Peter δεν είχε δει τη ρήξη στη σχέση του με την 41χρονη και γι’ αυτό έμεινε έκπληκτος με την απόφασή της.

Σύμφωνα με τη Sun κάποιοι φίλοι του ζευγαριού αναφέρουν πως το Megxit, στο οποίο είδαμε τον Harry και τη Meghan Markle να παραιτούνται από την βασιλική οικογένεια, ήταν αυτό που ενίσχυσε την απόφαση της Autumn, η οποία θέλει να επιστρέψει τώρα στη γενέτειρά της, στον Καναδά. Αρκετοί είναι αυτοί που αναφέρουν πως επηρεάστηκε από τον Harry και τη Meghan, και θέλει να μετακομίσει στον Καναδά και να πάρει μαζί και τις κόρες της Savannah και Isla, οι οποίες έχουν διπλή υπηκοότητα.

Ο Peter πάντως σύμφωνα με τις πηγές είναι συντετριμμένος, ενώ όσον αφορά στη βασίλισσα, η Autumn που είναι από τις αγαπημένες της Ελισάβετ, έχει σοκαριστεί από την κίνησή της αυτή και νιώθει πως η βασιλική οικογένεια καταρρέει.

Εμπρός λοιπόν στο δρόμο που χάραξε η Meghan. Ελισάβετ κράτα γερά!