MasterChef Bootcamp: Ο Βασίλης δεν πέρασε και το Twitter έγινε έξαλλο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
MasterChef Bootcamp: Ο Βασίλης δεν πέρασε και το Twitter έγινε έξαλλο

Έξω φρενών το διαδίκτυο με την απόφαση των κριτών

Το Bootcamp του MasterChef ολοκληρώθηκε εχθές, με τους κριτές να δίνουν τις τελευταίες ποδιές στα άτομα που θα έμπαιναν στο σπίτι του reality μαγειρικής. Και αφού μετά το επεισόδιο της Δευτέρας, το twitter νευρίασε που μπήκε στο σπίτι η κ. Γιώτα, ναι εκείνη με την εικόνα λαδιού, εχθές έγινε ακόμη πιο έξαλλο.

Στο χθεσινό bootcamp διαγωνιζόταν και ο Βασίλης, που ενώ αντιμετωπίζει θέμα με την όρασή του έπειτα από ατύχημα, στις οντισιόν μας μάγεψε. Οι τρεις κριτές τον πέρασαν ομόφωνα στην επόμενη φάση, όμως εχθές παρά το γεγονός πως μαγείρεψε πολύ καλά, οι κριτές δεν είχαν κάποια ποδιά για εκείνον, με τον Σταύρο εν τέλει να περνάει στο σπίτι του MasterChef.



Το Twitter έγινε έξαλλο με την εξέλιξη αυτή, με τους χρήστες να ξεσπούν και να μιλάνε για τεράστια αδικία, που μπήκε στο σπίτι η κ. Γιώτα και όχι ο Βασίλης. Το ένα tweet ερχόταν πίσω από το άλλο και εμείς δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο με αυτά τα σχόλια, αφού συνέβη μία από τις μεγαλύτερες αδικίες ever.

Στο σημείο αυτό να σου θυμίσουμε πως στην 3η σεζόν του Αμερικάνικου MasterChef, νικήτρια ήταν η Christine Ha, η οποία είχε επίσης προβλήματα όρασης (ήταν τυφλή).