Η Kim Kardashian άλλαξε τα μαλλιά της, και μάλλον κάτι σου θυμίζει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kim Kardashian άλλαξε τα μαλλιά της, και μάλλον κάτι σου θυμίζει

Αυτό το χρώμα της πηγαίνει πολύ

Η Kim Kardashian είναι ο άνθρωπος των αλλαγών. Της αρέσουν οι αλλαγές και μας το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές. Συνήθως πειραματίζεται με το χρώμα των μαλλιών της, και είναι αλήθεια πως την έχουμε δει με αρκετές διαφορετικές αποχρώσεις κατά καιρούς. Και κάπως έτσι η reality star είπε για μία ακόμη φορά να αλλάξει την εμφάνισή της.

Είχε καιρό να πειράξει το χρώμα των μαλλιών της, και το τελευταίο διάστημα τη βλέπαμε συνεχώς με αυτή τη μαύρη έντονη απόχρωση στα μαλλιά της. Ξέχνα όμως αυτά που ήξερες, γιατί η Kim άλλαξε τα μαλλιά της και είναι σχεδόν αγνώριστη. Επίσης η αλλαγή της αυτή σου θύμισε κάτι και ξέρουμε ακριβώς τι είναι αυτό.

Την απόχρωση honey blond επέλεξε η Kim Kardashian και πραγματικά μας ενθουσίασε με αυτή την αλλαγή της. Μας είχε συνηθίσει σε πιο extreme καταστάσεις γενικά σε ότι αφορά την απόχρωση των μαλλιών της, όμως αυτή τη φορά της αξίζει ένα χειροκρότημα. Και αν σκέφτεσαι ότι κάτι σου θυμίζει, δεν κάνεις λάθος.

Είχαμε δει την Kim Kardashian με παρόμοια απόχρωση στα μαλλιά της πριν από 7 χρόνια, το 2013, όταν ακόμη έβγαινε με τον σημερινό σύζυγό της, Kanye West. Δες όμως τις φωτογραφίες της στη gallery και πες μας, πώς την προτιμάς;