Η Βίκυ Καγιά γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο και η παίκτρια του GNTM έκανε το πιο τρυφερό σχόλιο

Η Βίκυ Καγιά γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο και η παίκτρια του GNTM έκανε το πιο τρυφερό σχόλιο

Η πιο όμορφη φωτό με τον σύζυγό της

Η σημερινή Παρασκευή είναι λίγο διαφορετική από όλες τις άλλες, και όχι δεν το λέμε αυτό επειδή προμηνύει το Σαββατοκύριακο. Το λέμε γιατί η σημερινή Παρασκευή υμνεί τον έρωτα και την αγάπη. Και μία Παρασκευή που είναι του Αγίου Βαλεντίνου και έρχεται και σουκου, δεν μπορείς παρά να νιώθεις ερωτευμένη.

Και κάπως έτσι νιώθει και η Βίκυ Καγιά λογικά, η οποία ανέβασε στο Instagram account της, μία πέρα πολύ όμορφη –και σπάνια θα λέγαμε- φωτογραφία με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά. Οι δυο τους ποζάρουν στον φακό σε μία φωτογραφία με φόντο τη θάλασσα, και ο έρωτας και η αγάπη είναι τα δύο συναισθήματα που κυριαρχούν.

Φυσικά η φωτογραφία που ανέβασε η κριτής του Greece’s Next Top Model συγκέντρωσε σχεδόν δέκα χιλιάδες likes μέσα σε 35 λεπτά, και αυτό δεν είναι και λίγο. Είχε όμως και σχόλια, και όχι μόνο από fans. Ο Στέλιος Κουδουνάρης ήταν ένας από αυτούς που σχολίασαν, όμως ένα σχόλιο έκανε και μία από τις παίκτριες του GNTM 2.

Η παίκτρια αυτή ήταν ένα από τα φαβορί για εμάς, όμως έφυγε λίγο πριν από την πεντάδα και κάπως απογοητευτήκαμε. Δήλωνε και ξαναδήλωνε πως η Βίκυ Καγιά είναι το είδωλό της, μέχρι που η Βίκυ κάποια στιγμή σε πλατό είπε πως θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί της.

Φαντάζεσαι μήπως για ποια λέμε; Ας το πάρει το ποτάμι. Η Ίλντα Κρόνι σχολίασε τη φωτογραφία της Βίκυς σχεδόν ένα λεπτό μετά το upload, αφήνοντας τρία emoji με καρδούλες. «My forever Valentine», έγραψε η Βίκυ Καγιά και νιώσαμε πραγματικά το «love is in the air».