Το Καφέ της Χαράς: Η Σταυρούλα απέκτησε νέο φλέρτ και ο Θόδωρος ζήλεψε παράφορα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το Καφέ της Χαράς: Η Σταυρούλα απέκτησε νέο φλέρτ και ο Θόδωρος ζήλεψε παράφορα

Έξω φρενών ο αντιδήμαρχος

Το 7ο επεισόδιο του Καφέ της Χαράς ολοκληρώθηκε και εμείς εννοείται ότι περιμένουμε με αγωνία το επόμενο. Ο παπάς έσωσε τη Βάλια από της φυλακής τα σίδερα, κι εμείς παραλίγο να γίνουμε μάρτυρες στο τρυφερό φιλί της Βάλιας και του Μανωλάκη, το οποίο τελευταία στιγμή κατέληξε σε μια τρυφερή και συγκινητική αγκαλιά.

Αυτό όμως που «συγκίνησε» το Twitter ήταν η ξαφνική κρίση αυτοπεποίθησης που έπιασε την Σταυρούλα όταν ήρθε ο νέος υπάλληλος του δημαρχείου. Ο Θόδωρος έγινε έξαλλος βέβαια γιατί άρχισε να πιάνει στην ατμόσφαιρα κάποια vibes φλερτ μάλλον, και όλοι ξέρουμε πόσο ερωτευμένος ήταν, είναι και θα είναι για πάντα λογικά με τη Σταυρούλα.

Οι μπιχτές μάλιστα που πέταξε στον νέο υπάλληλο για τα κοπλιμέντα που έλεγε συνεχώς στη Σταυρούλα ήταν όλα τα λεφτά. Η κορυφαία σκηνή βέβαια ήταν αυτή που ο Φατσέας άρχισε να δέρνει τον Όθων και ο Θόδωρος το απολάμβανε όσο τίποτα. Το Twitter έδωσε ρέστα στον σχολιασμό και εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για εσένα στην παρακάτω gallery.

Παρεμπιπτόντως, πότε η Βάλια και ο Μανωλάκης θα καταλήξουν μαζί, γιατί έχουμε αρχίσει να εκνευριζόμαστε κάπως με την Αρετή.