Καφέ της Χαράς vs My Style Rocks: Η Βάλια και ο Μάνος εκτόπισαν το reality μόδας

Καφέ της Χαράς vs My Style Rocks: Η Βάλια και ο Μάνος εκτόπισαν το reality μόδας

Για μία ακόμη φορά

Ένα ακόμη επεισόδιο του Καφέ της Χαράς ολοκληρώθηκε χθες βράδυ, με τη Σταυρούλα να φλερτάρει, το Θόδωρο να ζηλεύει παράφορα και τη Βάλια να γίνεται συνέταιρος με τον Μάνο (aka Μανωλάκης). Η κόρη της πρωτευουσιάνας βρίσκει συνεχώς εμπόδια μπροστά της, όσον αφορά στο άνοιγμα του καφέ, όμως φαίνεται πως ο καλός της άγγελος Μάνος, βρήκε τη λύση που θα τη βγάλει από το αδιέξοδο.

Και όσο ο Μανωλάκης μας δείχνει πως είναι τρελά ερωτευμένος μαζί της, εκείνη στρέφει την προσοχή της στον νέο παπά του χωριού, ο οποίος μεταξύ μας είναι κούκλος. Τι συνέβη όμως με την τηλεθέαση και με το αντίπαλο δέος, το My Style Rocks, το οποίο ξεκινα και μία ώρα νωρίτερα από το καφέ;

Από ότι είδαμε για ακόμη μία φορά το κοινό συντονίστηκε στο κανάλι του Αμαρουσίου για μία ακόμη Παρασκευή, παρακολουθώντας και σχολιάζοντας το Καφέ της Χαράς ασταμάτητα, όπως κάνουν κάθε βδομάδα. Αυτό όπως ήταν φυσικό αποτυπώθηκε και στα νούμερα της τηλεθέασης, τα οποία φυσικά και ήταν αρκετά ψηλά.

Το My Style Rocks από την άλλη δεν τράβηξε πολύ το ενδιαφέρον και την προσοχή των τηλεθεατών, κάτι που φάνηκε επίσης στα νούμερα. Το Καφέ της Χαράς εκτόπισε το reality μόδας και πρέπει πραγματικά να δεις τα νούμερα.

Μπες στη gallery που ακολουθεί, και δες όλα όσα συνέβησαν στην prime time ζώνη της χθεσινής Παρασκευής.