Έχεις δει την αδερφή της Ασημίνας Ουστάλλι; Αν όχι ήρθε η ώρα

Έχεις δει την αδερφή της Ασημίνας Ουστάλλι; Αν όχι ήρθε η ώρα

Μοιάζουν πιστεύεις;

Την Ασημίνα Ουστάλλι τη γνωρίσαμε πέρυσι τέτοιο καιρό περίπου μέσα από το reality μαγειρικής, Master Chef 3. Η Ασημίνα Ουστάλλι μάγεψε τους κριτές με τις μαγειρικές της ικανότητες και παρά την απειρία της, κατάφερε να φτάσει αρκετά μακριά στο παιχνίδι. Οκ, μπορεί να μην κατάφερε να μπει στην πεντάδα ήταν όμως μία από τις καλύτερες παίκτριες.

Η Ασημίνα ξεχώρισε επίσης για τις απίστευτες αναλογίες της, και αυτό ήταν κάτι που παρατήρησαν αρκετοί που δεν έδιναν βάση στα φαγητά και τις ικανότητές της. Για αρκετό χρονικό διάστημα μάλιστα, μας απασχολούσε ιδιαίτερα το γεγονός εάν τελικά τρέχει κάτι ανάμεσα σε εκείνη και τον συμπαίκτη της τον Πάνο.

Αφήνοντας όμως πια πίσω μας το MasterChef και παρατηρώντας το Instagram account της, παρατηρήσαμε πως η Ασημίνα έχει μία αδερφή, την Κατερίνα. Έχει τύχει να την δεις ποτέ; Αν όχι μάλλον ήρθε η ώρα. Δεν ξέρουμε αν η Κατερίνα είναι μικρότερη ή μεγαλύτερη από την Ασημίνα, όμως είναι κι εκείνη το ίδιο κούκλα και κορμάρα.

Μια βόλτα στον διαδικτυακό κόσμο του Instagram θα σε πείσει πως η Κατερίνα είναι το ίδιο όμορφη με την αδερφή της. Εμείς συγκεντρώσαμε κάποιες φωτογραφίες της από το account της και σου τις παραθέτουμε στη gallery που ακολουθεί.