YFSF: Πρεμιέρα με επικά νούμερα τηλεθέασης και δέκα απίθανα σχόλια στο Twitter

Πατούλια Κατερίνα
YFSF: Πρεμιέρα με επικά νούμερα τηλεθέασης και δέκα απίθανα σχόλια στο Twitter

Οι παίκτες του YFSF και η επιτροπή μονοπώλησαν το Twitter

Η 6η σεζόν του «Your Face Sounds Familiar» έκανε σαρωτική πρεμιέρα με καινούρια πρόσωπα και πολλές εκπλήξεις και την σταθερή αξία του σόου, την οικοδέσποινα Μαρία Μπεκατώρου πιο αδύνατη και πιο λυμένη από ποτέ.

Δίπλα της ήταν η ανανεωμένη κριτική επιτροπή του «Your Face Sounds Familiar», που αποτελείται από τους μοναδικούς Γιώργο Μαζωνάκη, Δημήτρη Σταρόβα, Αλέξη Γεωργούλη και τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου με τα νούμερα τηλεθέασης να μιλούν από μόνα τους: 28,4% και 29,2% στο δυναμικό και στο γενικό σύνολο.

Μπεκατώρου

Οι δέκα καλλιτέχνες που είδαμε και έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις μεταμφιέσεις τους ήταν οι: Μαρία Ανδρούτσου, Ευρυδίκη, Κατερίνα Κουκουράκη, Λάμπης Λιβιεράτος, Δανάη Λουκάκη, Στέφανος Μουαγκιέ, Ηλίας Μπόγδανος, Τάνια Μπρεάζου, Νικόλας Ραπτάκης και Γιώργος Χρανιώτης.




Εννοείται πως το Twitter πήρε φωτιά, με τις ατυχείς μεταμφιέσεις, με τον Γιώργο Χρανιώτη που θύμιζε έντονα Αλέξη Γεωργούλη, την Τάνια Μπρεάζου που ήταν νικήτρια της πρεμιέρας αλλά και όλους τους υπόλοιπους celebs διαγωνιζόμενους, που κάποιοι κέρδισαν κυρίως σε tweets και τρολάρισμα.