Hλιάνα Παπαγεωργίου: Η περιπέτεια με τον καρκίνο και τα συγκινητικά post (photos)

Hλιάνα Παπαγεωργίου: Η περιπέτεια με τον καρκίνο και τα συγκινητικά post (photos)

Δύσκολη περίοδος για την αγαπημένη παρουσιάστρια και μοντέλο.

Είναι ένα από τα τηλεοπτικά πρόσωπα της χρονιάς, μιας και το GNTM όπου την είδαμε ως μέλος της κριτικής επιτροπής έκανε τεράστια επιτυχία, ενώ παράλληλα είναι και πολύ ευτυχισμένη στα προσωπικά της μιας και ο έρωτας της έχει χτυπήσει την πόρτα.

Ο λόγος για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία μπορεί να είναι νέα, πετυχημένη, όμορφη και ερωτευμένη, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν είναι άνθρωπος και δεν αντιμετωπίζει δυσκολίες.

Μάλιστα χθες, μέσω του προφίλ της στο Instagram γνωστοποίησε μία πολύ δύσκολη κατάσταση που βιώνει ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο, και πιο συγκεκριμένα ένας πολύ καλός της φίλος.

«Αυτός είναι ο John Ligas, o κολλητός μου εδώ και 5 χρόνια. Με αφήνει να τον βγάζω φωτογραφίες και να τους βάζω φίλτρα. Ο John είναι ο προπονητής μου, ο παρτενέρ μου στο χορό και η παρέα μου στα brunch. Ο John πριν λόγο καιρό διεγνώσθη με μεταστατικό καρκίνο στο παχύ έντερο. Είναι πολύ δυνατός και το παλεύει κάθε μέρα με θετική ενέργεια και γεμάτος αγάπη».

Στο τελευταίο story η Ηλιάνα προτρέπει τον κόσμο να σταθεί στο φίλο της είτε με μία δωρεά, είτε με ένα μήνυμα αγάπης. Να ευχηθούμε από καρδιάς να πάνε όλα καλά.