My Style Rocks spoiler: Αυτή είναι η κοπέλα που αποχωρεί αυτή την εβδομάδα

My Style Rocks spoiler: Αυτή είναι η κοπέλα που αποχωρεί αυτή την εβδομάδα

Τι λένε τα spoilers της εβδομάδας αυτής;

Το My Style Rocks κάθε φορά, σε κάθε νέο επεισόδιο και κάθε gala, μας εκπλήσσει. Μετά την διπλή απρόσμενη αποχώρηση στο gala της Παρασκευής, όπου εκτός από τη Νέλλυ που αποχώρησε, έφυγε οικειοθελώς και η Κρίστεν Λεωτσάκου, μάθαμε δύο πράγματα. Την νέα παίκτρια που λένε τα spoilers πως μπαίνει σήμερα στο παιχνίδι, αλλά και ποια αποχωρεί μάλλον στο τέλος της εβδομάδας.

Όπως όλα δείχνουν και αν έχουμε καταλάβει σωστά από το πρόγραμμα του My Style Rocks, η κοπέλα που θα αποχωρήσει είναι από αυτές που δεν μπήκαν από την αρχή στο παιχνίδι, αλλά στην πορεία αυτού. Μάλιστα την πρώτη εβδομάδα που μπήκε, είχε και μία δυνατή κόντρα με την Δήμητρα Αλεξανδράκη, σχετικά με την προφορά και την καταγωγή.

Εάν θυμάσαι το επεισόδιο στο οποίο αναφερόμαστε, τότε σίγουρα έχεις καταλάβει και για ποια κοπέλα λέμε. Η Τζόρτζια Παναγή φαίνεται πως θα είναι το κορίτσι που αποχωρεί στο τέλος της εβδομάδας αυτής, και αυτό το καταλάβαμε μέσα από το Instagram account της. Όλο το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η Τζόρτζια έκανε βόλτες στην Αθήνα, διασκέδασε το βράδυ σε νυχτερινό κέντρο, ενώ την Κυριακή τη πέρασε σε παραλιακή περιοχή της πρωτεύουσας, χορταίνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα.



Η Τζόρτζια ανέβαζε συνεχώς στο account της story από βόλτες, και δεν ήταν στα γυρίσματα του My Style, κάτι που λογικά προδίδει, πως είναι η κοπέλα που αποχωρεί αυτή την εβδομάδα. Λες να κάνουμε λάθος; Θα το μάθουμε σε μερικές ημέρες.