Το Καφέ της Χαράς: Ο Χάρης Ρώμας έκανε την αποκάλυψη αυτή που ήθελες να ακούσεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το Καφέ της Χαράς: Ο Χάρης Ρώμας έκανε την αποκάλυψη αυτή που ήθελες να ακούσεις

Και μέσα μας ουρλιάζουμε λίγο

Το Καφέ της Χαράς έχει γίνει μία από τις αγαπημένες μας σειρές για το 2020, αφού είναι ένα από τα καλύτερα remake που έχουμε δει τελευταία. Η Βάλια παίζει εξαιρετικά τον ρόλο της, και σύντομα θα ανοίξει και το καφέ και όλα θα μπουν σε μία σειρά. Έχουμε βέβαια κάποια ερωτηματικά για το τι ακριβώς θα συμβεί με εκείνη, τον Μάνο και τον παπά-Δημήτριο, όμως είμαστε σίγουρες πως τα επόμενα επεισόδια θα μας ανταμείψουν.

Και όσο εμείς περιμένουμε την εμφάνιση της Ζέτας Δούκα, την επιστροφή της Χαράς και της Αγλαΐας, ο Χάρης Ρώμας έκανε μια αποκάλυψη για το πολυαγαπημένο καφέ που κάπου μέσα μας στο βάθος θέλαμε πολύ να την ακούσουμε.

Ο Περίανδρος Πώποτας ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους αν το καφέ θα συνεχιστεί και για δεύτερη σεζόν, κι εκείνος έδωσε την απάντηση που όλοι θέλαμε να ακούσουμε. Φαντάζεσαι τι μπορεί να είπε; Αν έχουμε καταλάβει αυτό ακριβώς που σκέφτεσαι έχεις απόλυτο δίκιο, κι έχεις πέσει μέσα.

Ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε πως η σειρά θα συνεχιστεί για δεύτερη χρονιά (*ουρλιάζουμε*) και πως όλοι οι συντελεστές και οι ηθοποιοί χάρηκαν πολύ γι’ αυτό. Όσο για το τελευταίο επεισόδιο της φετινής σεζόν, αυτό θα γυριστεί κάπου τον Μάιο, και θα προβληθεί αρχές Ιουνίου.