Η Κέισι Μίζιου αποκάλυψε ποιο είναι το ποιο τρελό πράγμα που της έχουν κάνει μετά το GNTM

Η Κέισι Μίζιου αποκάλυψε ποιο είναι το ποιο τρελό πράγμα που της έχουν κάνει μετά το GNTM

Και δεν παίζει να το βρεις

Reunion στο Greece’s Next Top Model είχαμε προχθές το βράδυ, με τα περισσότερα κορίτσια από το GNTM 2 να συναντιούνται όλες μαζί για να γιορτάσουν. Σπυρούλα Κάιζερ και Ελευθερία Καρναβά είχαν τα γενέθλιά τους, και το γιόρτασαν κάνοντας ένα κοινό πάρτι, με τις κοπέλες από το reality να δίνουν το παρών.

Άννα Μαρία Ηλιάδου, Εμμανουέλα Μαρία Μάινα, Κέισι Μίζιου, Όλγα Καλογήρου, Κατερίνα Πεφτίτση, Μαρία Μιχαλοπούλου, ήταν μερικά από τα κορίτσια που παρευρέθηκαν, και πολύ ενθουσιαστήκαμε που είδαμε όλα τα κορίτσια μαζί και που κρατάνε ακόμη επαφές.

Η κάμερα της εκπομπής στη Φωλιά των Κου Κου βρέθηκε στο πάρτι των κοριτσιών και μίλησε μαζί τους, με τις κοπέλες να αποκαλύπτουν τα πιο τρελά πράγματα. Αυτό που αποκάλυψε η Κέισι βέβαια ίσως και να ήταν ό,τι πιο αστείο είδαμε. Όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε τα κορίτσια ποιο ήταν το πιο τρελό πράγμα που τους έχει συμβεί, η Κέισι είπε, πως οι θαυμαστές της –αγόρια κατά βάση- πηγαίνουν στο σπίτι της μαμάς της και της αφήνουν ραβασάκια.



Δεν μας αποκάλυψε τι αναφέρουν τα ραβασάκια αυτά, όμως πιστεύουμε πως έχει πολλές κατακτήσεις και δεν αναρωτιόμαστε γιατί. Η Κέισι είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι, και αρκεί μια βόλτα στο Instagram account της για να πειστείς. Αν γελάσαμε πάντως με κάποια περισσότερο, αυτή ήταν η Μαρία Μιχαλοπούλου, που είπε πως της έχουν ζητήσει να της γλείψουν τις πατούσες.



Εσείς κορίτσια όλα καλά;