Τον παντρέψαμε! Μυστικός γάμος και παιδί για τον Leonardo Di Caprio: Όλες οι λεπτομέρειες

Πατούλια Κατερίνα
Τον παντρέψαμε! Μυστικός γάμος και παιδί για τον Leonardo Di Caprio: Όλες οι λεπτομέρειες

Ο DiCaprio ντύθηκε γαμπρός

Αν το εξώφυλλο του αμερικάνικου ΟΚ είναι αληθές και η είδηση ισχύει, πάρε χαρτομάντηλα γιατί θα σε δυσαρεστήσουμε.

Φαίνεται πως ο αγαπημένος μας Leonardo Di Caprio, λίγο πριν τα Oscars και την πρώτη επίσημη εμφάνιση με την αγαπημένη του Camilla, πήρε την απόφαση και το πήρε το κορίτσι.

Τα δύο πιτσουνάκια αντάλλαξαν όρκους αγάπης σε πριβέ τελετή και εξομολογήθηκαν την είδηση σε λίγους φίλους. Πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού αναφέρει πως ο γάμος ήρθε μιας και η Morrone είναι έγκυος και πως και οι δύο ήθελαν να γίνουν γονείς και προσπαθούσαν γι΄αυτό εδώ και καιρό.

Όταν μάλιστα η Camilla είπε το μεγάλο νέο στον Leo, εκείνος ναύλωσε τζετ, πέταξαν ως τις Μπαχάμες κι εκεί ζήτησε στην νεαρή ηθοποιό και μοντέλο να γίνει γυναίκα του.

Όσο για τον γάμο, κόστισε 4 εκατομμύρια, σε αυτόν συμμετείχαν μόνο στενοί φίλοι του ζευγαριού όπως η Kate Winslet και οι όρκοι ανταλλάχθηκαν στην παραλία όπου ο γόης του Hollywood υποσχέθηκε να μην απατήσει ποτέ τη νυφούλα του.

Όσο για τον κουμπάρο του ζευγαριού, εννοείται πως ξέρουμε ποιος υποτίθεται πως είναι.

Εννοείται πως κουμπάρος ήταν ο Brad Pitt, που έδωσε έναν συγκινητικό λόγο μετά τον τροπικό μπουφέ, και ευχαρίστησε τον Leo για το πόσο καλός φίλος είναι όλα αυτά τα χρόνια και του υποσχέθηκε πως θα είναι δίπλα σε εκείνον και τη σύζυγό του.

Πάντως, ο εκπρόσωπος του ηθοποιού διαψεύδει την είδηση, από την αρχή ως το τέλος.