Καφέ της Χαράς: 15 tweets για την επική είσοδο της Ζέτας Δούκα στο Κολοκοτρωνίτσι

Καφέ της Χαράς: 15 tweets για την επική είσοδο της Ζέτας Δούκα στο Κολοκοτρωνίτσι

Η Ζέτα Δούκα επιτέλους έφτασε στο Καφέ της Χαράς και το Twitter την αποθέωσε.

Το Καφέ της Χαράς έχει βρει πια τους ρυθμούς του κι είναι σα να μην πέρασε μια μέρα από τότε που προβλήθηκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση και μας έκανε να κλεινόμαστε στα σπίτια μας. Αλλά καθόλου δε θα κρυφτούμε, μας άρεσε να ετοιμαζόμαστε, να καθόμαστε αναπαυτικά στον καναπέ και να πεθαίνουμε στα γέλια με όλες τις ξεκαρδιστικές ατάκες των χαρακτήρων.

Το 9ο επεισόδιο του νέου κύκλου, έτσι, τα είχε όλα. Είδαμε περισσότερα για την παράνομη σχέση του Πολυμενέα με την Κανέλλα, ο Διονυσάκης Διονύσης αποκάλυψε την πρόταση του Πώποτα να γίνει ο πληροφοριοδότης του και λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι έγινε αυτό που περιμέναμε εδώ και πολύ καιρό.

Η Ζέτα Δούκα, που όλοι αναρωτιόμασταν με ποιον τρόπο θα μπει στην ιστορία, έκανε τη μεγάλη της εμφάνιση στο Καφέ και σε καμία περίπτωση δεν πέρασε απαρατήρητη.

Η αγαπημένη ηθοποιός, από το λίγο που την είδαμε, καταλάβαμε ότι θα έχει έναν πολύ δυναμικό ρόλο, κάτι που κλασικά δε θα αρέσει στον Περίανδρο, αν κρίνουμε κι από την πρώτη γνωριμία του με τη Χαρά.

Το Twitter μπροστά σ’ αυτό το επικό θέαμα έπιασε πληκτρολόγιο και τα tweets που βρίσκονται στη συνέχεια θα σε πείσουν για το πόσο υποκλίνονται όλοι στο νέο μέλος του cast.