Δεν φαντάζεσαι ποιος κούκλος πασίγνωστος ηθοποιός θα κάνει τον Wolverine στο Captain Marvel 2

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δεν φαντάζεσαι ποιος κούκλος πασίγνωστος ηθοποιός θα κάνει τον Wolverine στο Captain Marvel 2

Ελπίζουμε η είδηση αυτή να επιβεβαιωθεί

Μπορεί να μην έχουμε άλλη ταινία Avengers για την ώρα, όμως η Marvel Cinematic Universe δεν μας έχει αφήσει έτσι μιας και όπως ανακοινώθηκε πέρυσι από την Comic Con ξεκινάει μια καινούργια φάση, η Phase 4, στην οποία μεταξύ άλλων θα δούμε την ιστορία της Black Widow, την επιστροφή του Doctor Strange, αλλά και τη Natalie Portman ως γυναίκα Thor.

Η νέα είδηση όμως που κυκλοφόρησε ήταν ίσως ότι καλύτερο ακούσαμε μέχρι σήμερα. Ένας ηθοποιός κούκλος και ιδιαίτερα ταλαντούχος φέρεται πως θα συμμετέχει στη νέα ταινία της Captain Marvel και θα κάνει έναν ακόμη πιο γνωστό super ήρωα. Ανεπιβεβαίωτες ακόμη πληροφορίες, θέλουν τον Henry Cavill να συμμετέχει στο cast της Captain Marvel, κι εμείς κάπου τρελαθήκαμε.

Ο πρωταγωνιστής που γνώρισες σαν τον άνθρωπο από ατσάλι και λάτρεψες στο Witcher μάλλον θα κάνει τον Wolverine στη νέα αυτή ταινία της Marvel και δεν ξέρουμε πως να αντιδράσουμε. «Η Marvel έψαχνε τρόπο να ενσωματώσει και κάποιους χαρακτήρες X-Men στην MCU και απ’ ότι φαίνεται βρήκε τον τρόπο να το κάνει.

Αν οι φήμες αυτές επιβεβαιωθούν, τότε θα μιλάμε για την καλύτερη ταινία ever. Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν.