Spoiler alert: Διέρρευσε το όνομα της νέας παίκτριας του My Style Rocks

Spoiler alert: Διέρρευσε το όνομα της νέας παίκτριας του My Style Rocks

Και είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή

Το My Style Rocks είναι το τηλεοπτικό αυτό πρόγραμμα που μας κρατάει συντροφιά τα απογεύματα που γυρίζουμε από τη δουλειά και ψάχνουμε κάτι να δούμε να περάσουμε την ώρα μας. Κι ενώ βλέπουμε πάντα πολύ στυλάτα κορίτσια και όμορφες επιλογές, υπάρχουν και οι στιγμές αυτές που τα κορίτσια έχουν κάποιες διαφωνίες, οι τόνοι ανεβαίνουν και οι εντάσεις είναι αναπόφευκτες.

Βέβαια κάθε εβδομάδα εκτός από τη νικήτρια αυτής, έχουμε και μία νέα παίκτρια που μπαίνει στο reality. Και εμείς ξέρουμε ήδη ποια θα είναι η επόμενη κοπέλα που θα κάνει την εμφάνισή της στο reality μόδας, λογικά την επόμενη εβδομάδα.

Τα spoilers πάνε κι έρχονται, οπότε είναι σχεδόν αδύνατο να μη γίνονται γνωστές τέτοιες λεπτομέρειες. Είναι ψηλή, είναι μελαχρινή, έχει κορμάρα και κάτι μας λέει πως θα κάνει και πολύ ωραίες στυλιστικές προτάσεις. Η νέα παίκτρια φαίνεται να έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα, αφού και μία από τις παίκτριες της έχει σχολιάσει στο Instagram.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έχει κάνει ένα super sexy σχόλιο, κάτι που αποδεικνύει επίσης πως αυτή είναι η νέα παίκτρια του My Style Rocks. Το όνομά της είναι Θεοδώρα Ρούμπογλου, είναι από τη Θεσσαλονίκη και είναι δημοσιογράφος. Έχει ασχοληθεί και με το modelling, με τη δημοσιογραφία όμως να την κερδίζει.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί παρακάτω.