Αθηνά Οικονομάκου: Η ηχηρή απουσία από τα γενέθλιά της που συζητήθηκε

Αθηνά Οικονομάκου: Η ηχηρή απουσία από τα γενέθλιά της που συζητήθηκε

Κατάλαβες ποια έλειπε;

Η Αθηνά Οικονομάκου είχες εχθές τα γενέθλιά της και σύμφωνα με το story που ανέβασε στο Instagram account και τον γιο της έγινε 28 ετών. Η όμορφη ηθοποιός πέρασε μία από τις πιο όμορφες μέρες της ζωής της, παρέα με αγαπημένους φίλους με τις εκπλήξεις και τις τούρτες να διαδέχονται η μία την άλλη. Όπως είδαμε και από την ίδια, μέχρι το μεσημέρι είχε ήδη σβήσει δύο τούρτες.

Η 34χρονη πια ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλιά της στο κέντρο όπου εμφανίζονται οι Μέλισσες και η Τάμτα και όπως είδαμε διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Είδαμε αρκετά story στο προφίλ της από τη χθεσινή βραδιά, όμως κάτι παρατηρήσαμε. Κάτι που ίσως να μην πρόσεξες.



Από τα γενέθλια της Αθηνάς έλειπε ένας άνθρωπος, και μάλιστα πολύ αγαπημένος της. Η Βάσω Λασκαράκη απουσίαζε από τα γενέθλια της φίλης και κουμπάρας της και όπως αντιλαμβάνεσαι η απουσία αυτή συζητήθηκε αρκετά. Ωστόσο δεν χρειάζεται να πηγαίνει ο νους σου στο κακό, γιατί δεν έχει συμβεί τίποτα μεταξύ τους.



Όπως θυμάσαι άλλωστε πριν από μερικές εβδομάδες ήταν μαζί με τους συζύγους τους στην Κοπεγχάγη. Οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις την ανάγκασαν να λείπει εκτός, αφού όπως είδαμε βρίσκεται με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο στην Κρήτη.



Παρ’ όλα αυτά η Βάσω της ευχήθηκε με τον δικό της τρόπο, με ένα story στο Instagram account της, το οποίο εννοείται η Αθηνά έκανε repost στο δικό της προφίλ.