Λασκαράκη - Οικονομάκου σε κοινές διακοπές με τους συζύγους τους και τα βίντεο ρίχνουν το Instagram

Λασκαράκη - Οικονομάκου σε κοινές διακοπές με τους συζύγους τους και τα βίντεο ρίχνουν το Instagram

Η Βάσω και η Αθηνά αποφάσισαν να πάνε στο εξωτερικό και το υλικό που ανεβάζουν είναι απίστευτο.

Η Αθηνά Οικονομάκου κι η Βάσω Λασκαράκη είναι πολλά χρόνια φίλες. Για την ακρίβεια, είναι κολλητές. Πολλές φορές τις έχουμε δει μαζί σε κάθε πιθανή περίσταση και φαίνεται πως τα δύο κορίτσια τα έχουν βρει πολύ καλά σε αυτό το κομμάτι. Περνούν υπέροχα μαζί κι ανεβάζουν το αντίστοιχο υλικό στα social media για να ενθουσιάσουν και το κοινό τους.

Αυτήν τη φορά, για παράδειγμα, οι δύο αγαπημένες ηθοποιοί αποφάσισαν ότι μάλλον ήρθε η στιγμή για διακοπές. Κι όταν λέμε διακοπές, εννοούμε κοινές, μαζί με τους συζύγους τους.

Έτσι, ο Λευτέρης Σουλτάτος της Βάσως κι ο Φίλιππος Μιχόπουλος της Αθηνάς ετοίμασαν βαλίτσες κι οι τέσσερίς τους επισκέφτηκαν τη μαγευτική Κοπεγχάγη.

Με το που έφτασαν στην Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, όπως ήταν αναμενόμενο, άρχισαν να κάνουν stories και να ανεβάζουν βίντεο και φωτογραφίες, αποκαλύπτοντας πώς τα περνάνε εκεί.


Η Αθηνά δε δίστασε να τρολάρει τον σύζυγό της που δε σταματούσε να βγάζει selfies, ενώ, στη συνέχεια, η Βάσω έκανε story τη φίλη της που έπινε κρασί και περνούσε καλά στο μαγαζί που πήγαν για φαγητό.


Δες περισσότερο υλικό από τις κοινές διακοπές του στην παρακάτω gallery.

DPG Network