Η Κάτια Ταραμπανκό μαγειρεύει το πιο νόστιμο φαγητό και ιδού οι αποδείξεις

Η Κάτια Ταραμπανκό μαγειρεύει το πιο νόστιμο φαγητό και ιδού οι αποδείξεις

Εκτός από καλλονή είναι και πολύ καλή μαγείρισσα

Για την Κάτια δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να πεις. Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στις οντισιόν του Greece’s Next Top Model φάνηκε πως θα έφτανε μέχρι τον τελικό του reality μοντέλων, και αυτό ακριβώς έγινε. Η 23χρονη καλλονή μας απέδειξε πόσο ήθελε να κερδίσει και αυτό ήταν η καλύτερη απάντηση στους haters.

Αν όμως νόμιζες πως η Κάτια ξέρει μόνο να ποζάρει και να βγάζει τέλειες φωτογραφίες έκανες λάθος. Η Κάτια εκτός από καλλονή είναι και απίστευτη μαγείρισσα, και αυτό μας απέδειξε μέσα από το Instagram account της πριν από μερικές ώρες.

Η εν μέρει νικήτρια του Greece’s Next Top Model (ήταν νικήτρια μαζί με την Άννα Μαρία) πριν από μερικές ημέρες στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου αποκάλυψε πως είναι πολύ καλή μαγείρισσα, και γι’ αυτό σε περίπτωση που δεν την πίστεψες έχουμε την απόδειξη. Είδαμε μέσα από τα stories της το φαγητό που έφτιαξε, και πιστεύουμε πως ήταν γευστικότατο.

Μελιτζάνες, πολύχρωμες πιπεριές, ντομάτες, φουλ στα λαχανικά ήταν το φαγητό της και είναι αλήθεια πως θα θέλαμε πολύ να το δοκιμάσουμε.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί.