«Εκείνη η εποχή ήταν πολύ ταραγμένη»: Η Katie Holmes μιλάει πρώτη φορά... (photos)

«Εκείνη η εποχή ήταν πολύ ταραγμένη»: Η Katie Holmes μιλάει πρώτη φορά... (photos)

Για τα πέτρινα εκείνα χρόνια!

Η αλήθεια είναι ότι όσοι δεν παρακολουθούσαν Dawson's Creek- ευτυχώς εγώ δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία- την Katie Holmes την γνώρισαν από το γάμο της με τον Tom Cruise. Έναν γάμο και γενικά μία σχέση που έγινε πρωτοσέλιδο, μιας και πολλοί είχαν σταστίσει όταν ο μεγαλύτερος star του Hollywood επέλεξε ένα νέο και άγουρο κορίτσι για σύζυγό του.

Το ζευγάρι απέκτησε μία κόρη τη Suri και φυσικά όπως συμβαίνει με τους γάμους αυτούς, χώρισαν και μάλιστα επεισοδιακά. Μαθαίνουμε πλέον ότι ο Tom δεν βλέπει πλέον το παιδί του και ότι γενικά δεν έχει καμία σχέση με τις δύο γυναίκς.

Όλα αυτά τα χρόνια, η Holmes διατηρούσε αρκετά χαμηλό προφίλ και μάλιστα η σχέση της με τον επίσης star Jamie Foxx πήρε ελάχιστες διαστάσεις.

Τώρα όμως,ήρθε η ώρα να μιλήσει για εκείνα τα σκοτεινά χρόνια του διαζυγίου, στη νέα της συνέντευξη:« Ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος εκείνη του διαζυγίου και είχα και ένα μικρό παιδί. Βέβαια είχε και λίγο πλάκα. Πολύς κόσμος ερχόταν και μιλούσε και μου έλεγε ότι με στηρίζει. Απέκτησα πολλούς φίλους έτσι».