Η φωτογραφία της Meghan Markle από το σχολείο αποδεικνύει ότι ο χρόνος δεν πέρασε ποτέ από πάνω της

Η φωτογραφία της Meghan Markle από το σχολείο αποδεικνύει ότι ο χρόνος δεν πέρασε ποτέ από πάνω της

Ο φωτογραφικός φακός πάντα λάτρευε τη Meghan Markle.

Η Meghan Markle είναι αυτήν τη στιγμή ίσως και το πιο hot όνομα του πλανήτη. Από τότε που ανακοινώθηκε ο αρραβώνας της με τον πρίγκιπα Harry το 2017, όλος ο πλανήτης ήθελε να μαθαίνει ανά πάσα στιγμή κάθε νεότερο για τη ζωή της κι ο γάμος τους το 2018 αποτέλεσε ένα τόσο λαμπερό γεγονός που κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει.

Στις 6 Μαΐου του 2019, το νέο αγαπημένο royal couple υποδέχτηκε τον γιο του, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ και έβδομο κατά σειρά διαδοχής.

Πριν από λίγο καιρό, ωστόσο, η Meghan κι ο Harry ανακοίνωσαν την παραίτησή τους από τα βασιλικά καθήκοντα σε μία προσπάθεια να κάνουν το καλύτερο για την οικογένειά τους. Κι η αλήθεια είναι ότι, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν πρόσφατα και δείχνουν τη ζωή τους εκτός παλατιού, αυτή η απομάκρυνση τούς έκανε πολύ καλό.

Πού βρισκόταν, όμως, η Meghan πριν γίνει Δούκισσα του Sussex και πριν ακόμη γίνει γνωστή στον κόσμο μέσα από τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά Suits;

Πηγαίνοντας αρκετά πίσω και συγκεκριμένα στα σχολικά της χρόνια, θα βρούμε μία φωτογραφία από την ετήσια επετηρίδα, στην οποία η ηθοποιός ποζάρει με το χαρακτηριστικό της γλυκό χαμόγελο κι εντυπωσιάζει με τη φυσική της ομορφιά.

https://www.instagram.com/p/B9d2-1UgQiJ


Στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια θα βρεις μερικές από τις πιο υπέροχες, πρόσφατες φωτογραφίες της που δείχνουν ότι δεν έχει αλλάξει καθόλου.