Η Beyoncé έκανε follow στο Instagram πασίγνωστη ηθοποιό, και λίγες ώρες μετά την έκανε unfollow

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Beyoncé έκανε follow στο Instagram πασίγνωστη ηθοποιό, και λίγες ώρες μετά την έκανε unfollow

Εμμ, δεν είναι και πολύ καλά

Δεν ξέρουμε αν το έχεις παρατηρήσει ποτέ, αλλά μπορεί η Beyoncé να έχει 142 εκατομμύρια ακόλουθους, εκείνη όμως δεν ακολουθεί κανέναν. Το προφίλ της, στο σημείο αυτό έχει ένα μεγάλο και ωραιότατο μηδενικό. Και δεν θα σου το κρύψουμε είναι κάτι που μας έχει φανεί πάρα πολύ περίεργο, μιας και δεν ακολουθεί ούτε ένα celebrity.

Να όμως, που η αλλαγή έγινε και η Beyoncé έκανε το πρώτο της follow στο Instagram, και μάλιστα σε μία πασίγνωστη ηθοποιό η οποία σε εμφάνισή της στην εκπομπή της Ellen DeGeneres, είπε πως είναι και πολύ καλές φίλες με την τραγουδίστρια.

Και μόλις μπήκαμε κι εμείς να δούμε αν πράγματι συμβαίνει αυτό ή είναι αστείο, τσουπ το follow της Queen B έχει εξαφανιστεί. Η τραγουδίστρια έκανε follow την Reese Witherspoon, και μερικές ώρες μετά το follow αυτό είχε «κάνει φτερά». Δεν ξέρουμε τι μεσολάβησε ή αν αυτό το follow έγινε καταλάθος από τη Bey, όμως δεν ήταν και ωραία κίνηση το να κάνει unfollow.

Φανταζόμαστε πως δεν έχει συμβεί τίποτα ανάμεσα στις δύο stars για να υπάρχει κάποιου είδους κόντρα, επομένως κρατάμε πως έστω και λίγο η Beyonce έκανε το πρώτο της follow στο Instagram.