Ανατροπή μεγατόνων στο MasterChef: Η αλλαγή που ετοιμάζεται να γίνει λόγω κορονοϊού

Ανατροπή μεγατόνων στο MasterChef: Η αλλαγή που ετοιμάζεται να γίνει λόγω κορονοϊού

Μάλλον ήταν αρκετά αναμενόμενο

Το MasterChef είναι ένα από τα παιχνίδια που αρέσει ιδιαίτερα στο τηλεοπτικό κοινό, ιδιαίτερα όταν υπάρχει δοκιμασία αποχώρησης. Κι ενώ μέχρι στιγμής κι εν μέσω έξαρσης κορονοϊού ήταν το μόνο πρόγραμμα που συνέχιζαν κανονικά την προβολή επεισοδίων, από εχθές το απόγευμα αυτό άλλαξε.

Το αρμόδιο κανάλι ανακοίνωσε πως μειώνει τις ημέρες προβολής του reality μαγειρικής, ως προληπτικό μέτρο για τον περιορισμό μετάδοσης του κορονοϊού. Πριν από δέκα ημέρες, ο κριτής του MasterChef 4, Πάνος Ιωαννίδης δήλωσε πως εξετάστηκε και βγήκε αρνητικός στον ιό.

Τα επεισόδια που παρακολουθούμε τις μέρες αυτές έχουν γυριστεί αρκετό καιρό πριν, προτού γίνει γνωστή η παγκόσμια μετάδοση του ιού και προτού παρθούν τα μέτρα για την χώρα μας. Όπως καταλαβαίνεις τα γυρίσματα του MasterChef δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί, και σε σύγκριση με άλλες παραγωγές δεν αναστέλλει ακόμη τα γυρίσματα.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σταθμός αναφέρεται πως έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ασφάλειας των διαγωνιζομένων, αλλά και των εργαζομένων στο πλατό του reality. Όπως αντιλαμβάνεσαι η μείωση των επεισοδίων έχει να κάνει με τον περιορισμό των μετακινήσεων, και πλέον θα προβάλλονται τρία επεισόδια, από Δευτέρα μέχρι Τετάρτη.

Για την ώρα μάλιστα αναβάλλεται και το Master Class, που προβάλλονταν κάθε Κυριακή με τους κριτές του reality για του ίδιους ακριβώς λόγους. Ανατροπή, αλλά είναι κινήσεις που ήταν αναμενόμενο να γίνουν το διάστημα αυτό.