Αναπάντεχη δήλωση star μάς κάνει να αναρωτιόμαστε τι συμβαίνει: «Ο Κορονοϊός δεν κάνει διακρίσεις»

Αναπάντεχη δήλωση star μάς κάνει να αναρωτιόμαστε τι συμβαίνει: «Ο Κορονοϊός δεν κάνει διακρίσεις»

Η celebrity σταρ προειδοποιεί όλους τους fans της να μείνουν σπίτι τους.

Ο Κορονοϊός, δυστυχώς, έχει γίνει καθημερινότητα για όλους μας. Η κατάσταση μάς επιβάλλει να μείνουμε μέσα στο σπίτι, ώστε να προστατεύσουμε εμάς τους ίδιους, αλλά και τους ευπαθείς ανθρώπους από τη μετάδοση της νόσου. Τα κρούσματα διαδέχονται το ένα το άλλο και έξω από αυτό δεν έχουν μείνει ούτε οι celebrities. Τόσο Έλληνες όσο και ξένοι διάσημοι έχουν βγει θετικοί στον Covid-19 ιό, ενώ υπάρχουν και άλλοι που καθημερινά μιλούν για αυτήν την κατάσταση, τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους μέσω social media.

Η δήλωση στο Twitter μίας celebrity star ήταν αρκετή για να μας ανησυχήσει. «Η ασθένεια δεν κάνει διακρίσεις», έγραψε η Kim Kardashian προκαλώντας, αρχικά, την ανησυχία των θαυμαστών της. Ωστόσο, η reality star θέλησε με μερικά tweets να εκφράσει όσα αισθάνεται και βιώνει σχετικά με τον Κορονοϊό, δίνοντας παράλληλα και συμβουλές για το πώς να σταματήσουμε τη διασπορά του. «Ο ιός δεν κοιτάει κοινωνική τάξη, γένος, ηλικία, φυλή. Σας παρακαλώ όλους, ειδικά τους νέους και υγιείς, να μείνετε σπίτι, αν νοιάζεστε για την υγεία και την ασφάλεια της μαμάς σας, του μπαμπά σας, των παππούδων σας, των αδελφών σας, των παιδιών και της κοινότητάς σας», έγραψε η πρωταγωνίστρια του Keeping Up With the Kardashians.

twitter kim

Η Kim Kardashian προέτρεψε τους θαυμαστές της να βοηθούν όσους έχουν ανάγκη, να μην αγνοούν τους ηλικιωμένους γείτονες που μπορεί να χρειάζονται κάτι, αλλά να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και να κάνουν μόνο ό,τι είναι απολύτως απαραίτητο.

Διάβασε ακόμα: Δε φαντάζεσαι τι κάνουν τα παιδιά της Μαριέττας Χρουσαλά τώρα που μένουν σπίτι